Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Yevpatoriya. Vis reuken niet door de vis, en zee

Ok hier is wij en kwamen van Yevpatoriya. Wij – deze mummie Natasha en dochka Versnapering (1god 10 mths.)

Khvatilo onze macht van zal 20 Juni beploegen, en liet er van 16 Mag. Reden wij zonder tegenovergestelde kaartjes, t.Naar. Beheersen niet menig willen weerstaen er met malyshnei.

In summier werd gekregen zo (zal met de prijzen, t schrijven.Naar. Ik zie namelijk deze vraag belangstellingen vele, 1 grivna=approximately 6 strijken) aan :

Met 17 met betrekking tot 30 Mogen (14 dagen) – kuuroord Dnipro (7 lichaam) – potracheno op dvoikh 380 $ (met vyprashenoi vergoeding op kind). Dit met "de broekzak vertering" op maar vylazivshuiu klubnichku, karuselki, taxi en t. D. In de waarde bewoning liep in 2 indigeen nummer binnen, 4 single voeden, behandeling met het zwembad. Alle behandeling won in "De vriendschap", gestaan in een wachtrijen met "voortrekker'en welk er tma, er op ons en nachkhali in direct besef, daarvandaan ...

Van 25 Mag met betrekking tot 5 Juni provalyalis in het ziekenhuis met onbegrijpelijke infectie en temperatuur 40. Tot toe 30 Mag onze behandeling-zielsangst helemaal betaalde kuuroord, 3 tijdperk per etmaal gebracht karen. Later betaald aan zelve, maar zato perebralas in normale kamer met de lucht-conditioner, badkamer, door goede instandhouding en ruim handig bed (in gewoonlijke oude vering), en belangrijkste, op slot deed op spelbepalend. Dit kosten 20 grivnas in vierentwintig uren (120 aanstrijken, verderop beschouwen zelve).

Met 6 met betrekking tot 20 Juni kamer deed op otlichneishei strijd starushentsii af. Het is begeleidende, deze plaats van blijf ik was blij allermeest. Betaald aan 20 grivnas voor de kamer (kinder razdvizhnaya kushetka, tweepersoonsbed, tafel, 4 stoel, het deel van muur in mijn beschikking, uitgang op ruim balkon, en van het balkon op "zeer ruim balkon". Dit dak van pristroennogo winkel (en leefde wij op 2 verdieping 9 etazhki) welk die verlangde alsmede blagoustroil. Ik er aanfruitte, wanneer Zoet sliep. Door de grootte van deze blagodat versmaaten 6 op alle lengte van brengen. Kookgelegenheid omstreeks 10 versmaaten. Totaliter appartement alles behalve "evroremont" - op de kookgelegenheid en in de badkuip alle nieuw, met bordiurchikami, alle deuren ook nieuw, van hout. Tot toe zee met betrekking tot schaduwrijke straat (ul. Frunze) omstreeks 10 notuult. Dit het schijnt naar de mij de meeste vrolijke straat. Er kosten vast materiaal verenitsei kafeshki, magazinchiki, karuselki, babulki met semechkami, Internet en verderop in gelijke orde. Naar welk moet kinu adres.

Enkel kosten van het vertrek dag:

Vogel-kers van 1,5 tot toe 6 grivnas (multipliceren op 6, winnen roebels). eenmalig trof voor 10 grivnas wat-die mutantov, reeds ook duister en groot) aan. Wij sedali 2 kg met betrekking tot 3 grivnas.

Aardbei 4,5 - 7 grivnas.

Nakomeling kartoshka – 4 grivnas

Kabachki – 1-1, 5 grivnas.

Ogurtsy – 3 grivnas

Tomaten – 5.5-8 gr.

Thuis smetana (van gustoty zelve dikke room Nivea in blauwe zandplaat) – 2 grivnas op de zandplaat (400 gr)

Thuis yaichki 3 grivnas dozijn (yaichki en smetanu mijn babulka gebracht van de supplyer, en op de markten te kopen niet veleno was).

Obaldennaya kolbaska "Delikatesnaya met rauw" - 17 gr per kg (in De moskou zoiets omstreeks 350 strijken aan, slechts anders en met het vet, en er evenmin zhirinki, evenmin khryashchika, slechts myasko zelfs met voloknami, nauwelijks podkopchenoe)

Katran (chernomorskaya de haai) van – 9 grivnas (svezhachek, zonder het gebeente en cheshui, voor me – lentyaiki, is ongedeeld bevinding). Het is overigens, er verse vis reuken niet door de vis, als in onze winkels, en door de zee.

Sudak (vers) van – 16 grivnas.

Melk kinder "Lasunya" (dlit. Opslag) – 3 gr.

Diner in kafeshke op de waterkering op anderhalf persoon – van 6 tot toe 12 grivnas, meer te eten lopen. Het is overigens, niet om niet potravilis te timen en werd van nedobrokachestvennoi etenswaar niet vernomen. In meer detail omstreeks kafeshkakh aan de aanvraag van de lezers. Maar in het bijzonder willen opmerking pitstsu op de kruising ul. Frunze en Lenina in de tapperij Oekraine. Napolnenie naar pitstse kiezen zelve (lange lijst van de tomaat tot toe tuntsa), Franstalig blinchiki (niet klein) zoute en versnapering ook napolnenie zelve kiezen, opper smakelijk salatov (worthily bereiden Grieks), pite, deserty en t toe. D. Alle podaetsya op van hout dosochkakh. Maar! Er hoge stoelen, als kind neposeda, nemen aaneen calash, speelballen en houden rust. Mijn Zoet keurden naar de zitplaats op zodanig verkhoture af en renden helemaal beneden de voeten. Door de avond schijnt te zijn wachtrij, door de dag vrij. Mijn pitstsa (D omstreeks 25 cm), salat, toetje, fran. Blinok kosten 17 grivnas. Werken tot toe 23 -00.

Anders kunnen dringende een of anders worden. Niet schenken naar God, natuurlijk. Als baby zabolel, poging om naar Evgenii Mikhailovne in kinder ziekenhuis op ul te slaan. Dmitriya Ulianova, hoewel zelfs presenteren niet hoe dit om te maken. Het scheen naar mij die sanatorskii de compositie van doktoren wordt 'een gebeten met betrekking tot blatu" gedraaid. Vaststesllings van een ziekte verstraken niet, van de drugs te adviseren tolkom kunan niet, van de temperatuur vpendiurivaiut in popu analgin met dimedrolom en. T. D. Kan en besta ergens van svetily medicijn, maar ik van hen in de kuuroorden verzaken. Op tuzhe toestand zhalovalis en mogie mamochki, girlfriends met betrekking tot misadventure, okazavshiesya ook in het ziekenhuis.

Pro die interessant, vragen, willen antwoord.


Bedenker: Natasha Kostenko
Wordt doorgekeken: 310 tijdperken (en)
De verhalende vasstelling:Good