Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Yevpatoriya. Ook slecht naar me dat die houden rust in Yevpatoriya

"Ook slecht naar me dat die houden rust in Yevpatoriya". IN Yevpatoriya kan zijn doorreed worden genezen, en te houden rust moet in andere plaatsen in Griekenland, Turkije, Kroatie .. .. En goedkoper, en dienst wil.

Als zodanige dienst in Yevpatoriya over het algemeen niet. Zelfs in khvalenom literair cafe naar de fles van het water stakany zal slechts dan zich verroeren, wanneer zal na 10-minutnogo verwachting vragen. Na het voorafje verhite gewachte 50 minuten, poosje verhuisde niet heel caboodle maar meteen, van daarvandaan enkel anderse 10 minuten glotali sliunu. Omstreeks het brood en souse wil het was noodzakelijk om complementarily te memoreren. Shashlyk met 5 doellatten van het vlees kosten 20 grivnas, en toetje op een gemiddelde met betrekking tot 10 grivnas.

In alle ontluiken cafe muziek pony vandaan, en door te slaan sidya door de toerbeurt is eenvoudig het is onmogelijk – moet joelen. In naburige cafe muziek ook gremit, en jullie slaan wat dat gekke kamer.

In cafe en de restaurants van obschet klanten zeer vermetel. Vele prijzen in de menu worden van de berekening voor 100gramm gegeven, daarvandaan af te lezen het is onmogelijk, t.Naar. Boel gebikte grammen zullen slechts in de berekening aanleren. Zo homp van de vis niet boven dan in 150g, werd in ons in de rekening in 300g gewaardeerd en op onze begeerte om op de opperhoofd-kokkin gewicht ofitsiantka geeist 'ok te specificeren, gelaten wil 200g, ik het geld wil loon".

"Goedkope" veldfles, waarin diner komt op 15-17 grivnas uit, om te zijn sytym, doorgaans, met het plastic niet tafels stalen van en verdachte zuiverheid apparata.

Vruchten duurdere Moskou, het overblijfsel van de producten met betrekking tot gelijke prijzen.

In de winkels verkopers werken zonder de begeerte en vozmushchaiutsya wat jullie hebben geen gering wijziging, en aanbieden jullie aan teruglopen en om geld te veranderen.

Behuizing "op land" schenken zodanig, bij wie maar bomzham om te leven. Pro type van het windows en te spreken het is niet noodzakelijk: Of musorka wat-nibud, of het windows van buren back naar teruggevonden. In de huisvestingen syro en dushno, door de dag in de vurigheid is eenvoudige angstdroom. Toilet van en geesten op straat op meerdere barakken een en gastvrouw het sluit niet. Bewoning in zodanig kuryatnike kosten met betrekking tot $3 van persoon.

In de appartementen van hoger boven tweede verdieping met waterhoudend slecht: Verhit water eenmalig per etmaal, in enkel en koude met betrekking tot dienstregeling. Plumbing en luchtverversingen is in benarde toestand.

Particuliere hotels alles behalve aanspraak op Europese prijzen. Het is bijvoorbeeld, in "Liane" 2 indoor nummer op dvoikh kosten $60, en op troikh $ 87. Seks – naakt linoleum, lucht-conditioner in prikhozhei op 2 kamers, in de badkamer baden niet, van en geesten otgorozhen zanavesochkoi. Totaliter nummert 2-spalnye bed met alle-in de matrasom, t.Door hem 2 onafhankelijke bedden zullen niet maken.

In de jacht achter de dollar mensen omstreeks poryadochnosti op dit vakantieoord in de meerderheid respectievelijk de vergeten zich: Vooraf sozvanivaeshsya en gaan akkoord op het appartement met de gastvrouw, roep naar voor 2 dagen tot toe aankomst en aard winnen, en gekomen en alles is bezet; Orde taxi, en het niet gekomen; Toezegging op de excursies autobus met de lucht-conditioner, en verhuizing gebruikelijk, offreren appartement in 5 min. Lopende met zee, en zee het blijkt in 20 minuten of 3 halthoudt op de tram, water volledige dag, en eigenlijk 2raza per etmaal bestaan met zwakke aandrang, en het overblijfsel van de tijdperk nauwelijks dribbelt en t. D. En t. P.

Op vrijje stranden naar de appel negde om achterwege te laten, en op sanatornye zal met betrekking tot 2 grivnas van persoon in de broekzak waakzaam strazhu verzaken.

Zodanig indruk welk dit laatste seizoen, wanneer alles lokale bewoner kan op houdend rust geld winnen, daarvandaan moet neshchadno "doit" dit houdend rust, niet bijwonen naar de reputatie – urvat de en pobolshe!

Wat bekoort mensen moet houden rust (worden) in zodanig angstdroom moeilijk om niet genezen, misschien, nostalgiya met betrekking tot ver verleden te begrijpen.

Behandeling werkelijk cost van die geld, en vuiligheid en masseren, pozhalui, louter wegens wat naar me het zal noodzakelijke derde tijdperk op volgend jaar opnieuw om 30 jaren geleden door te rijden.


Bedenker: Inga, Moskou
Wordt doorgekeken: 298 tijdperken (en)
De verhalende vasstelling:Best