Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Seizoenen en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Yevpatoriya. Worden, zachem jullie er edite vastgesteld

Alle verwijzingen gelezen, zin worden door de indrukken onderverdeeld. Wij gingen in De yevpatoriya 2 Juli 2004 g. Op 10 dagen. Dit was mijn eerst onafhankelijke reis, en seconde na het verleden jaar. Menig uitschrijven die appartementen brandden otstoinye los die bedrogen pro afstand tot toe zee. Ik maakte zo: Voor laten van de afwezigheid proryl alle Internet, gevondene de kaart van de stad, uitgeprinte, khot ze en werd bolshevata, ik niet spasoval gekregen:)

Kwamen wij in Yevpatoriya in 10 uur waar-die, zonne dag, warmte. Maar meteen op ons naleteli torgashi met de behuizing, ok wij hoe sorientirovalis voor ons die laten wij en staal om en otseivat voorstellen te selecteren. Wij verlangden om in de benedenstad, poblizhe naar de zee en poblizhe naar centrale straat, tobish - Frunze te leven. Priglyanulsya naar ons dyadechka, ging, wil het bleek compleet gav.. En over het algemeen op de randgebied wat - die, maar het werd niet beledigd en dovez ons back tot toe spoorwegstation zonder de problematiek en hereto kosteloos. Latere wij beslisten om taxi te nemen en om zelve op zoek te rijden, beslist om op straat Pushkina, t te draaien.Naar. Deze straat de meest blizhnyaya naar de zee alles behalve. Wij karen en aantreffen, knoopt obyava dat wil "overgave" op. Ok zashli, troffen aan, er komnatka zodanig - erin 4 bedden:), hoe naar ons zei 4 indigeen, maar wij niet povelis, in tweeen van de geesten met cask erover welk wordt door de zon in de dag loop gestookt., Ok en eigen hygienisch direct toegankelijk chistenkii, veeleer dan gat in beton:) en kukhonka met het bord en telikom, Gastvrouw molodenkaya. Gezegd wat om wil niet te hinderen en gekomen zal worden, als die moet zal, 3 tijdperk in week. Afgesproken voor 10 baxov per etmaal. Voor vier dat plaats!!! Waarheid in komnatushke van nebylo kleerkast, ja en vijg met hem. En anders naar ons schenen minusom, door dat toerbeurt anders leven in naburige twee kamers twee mummies en op iedere kinderen klein... En op een evenwicht wil het bleek die wij van hen alles behalve en aantroffen niet, waarheid, van de morgen zij hielpen erbuit om op te staan:) (door de outcry)

Algemeen nam aparte dingen en ging om geld te veranderen, is beslist maakte om deel te bewegen, veranderd op centraal univermaga op bullion dealers, altijd de meeste voordelige koers en er nooit bedroog en niemand (ik aantrof niet en hoorde niet) aan. Vruchten ontpopten ons dorogovatymi deze jaar wegens slechte oogst, maar wij waren gereed. Geleefde wij van de berekening 800-1000r. Het is per etmaal.

Kwam op het strand, zee wil het deed koude uit, ja en mensen wat die geenszins sunburnt, en toegekennen hieraan was wat tot toe onze aankomst van de warmte die als zodanig en was niet. Dozhdiki in het algemeen polivali.

Bikten wij als het waren in stolovkakh nader naar de zee welk, er hen twee welk met rood awning en rood stolikami en consistent met met de brink awning. En er en er alle is gelijk. Naedalis voor 20 gr., Ik straks over het algemeen besta stopgezete ongedeeld als vroeg als zakormilsya. :)

Volgende dag wij beslisten om te zien die zodanig Yevpatoriya. Verstreek alle stad, zag Krymskie kenasy, kerk zag, trof oeroude raskopki, Turkse bathhouses aan.. Op ruimere ons niet khvatilo, van de vurigheid alsnog.

VOLGENDE MORGEN na de campagne op de zee wij de bestuderingen continueerden van de stad, gingen met betrekking tot parkeren Frunze en troffen "chertovo wiel" (aantrekking) aan. Ok gezetene prijs 10gr. Of buiten dat. Zato type takoooi!!

Slezli, voortduurde halthouden tr.N2 en ging tot toe laatste zetel, vandaar dat wij ontpopten ons op de stad randgebied, waar oude huizen sneseny en strand met de stones en ondiepte rakushechkami, werden gekocht die verblufte er - lang gecontinuerd mel, op de foto maakte van de kustlijn door mijn meisje, ik klein punt voorkwam.

Alle stad gestudeerd en een eigenaardigheid welk op vernomen wat jullie naar straat waren niet, overal toe zitplaats tetechki of dyadechki beneden de paraplu's en excursies verkopen. Dit, als het waren, indigeen tur agenturen:)

Is besliste was om excursies door te rijden.

Benaderd die turfirme, op welk wil het bleek meer van de handeldrijven punten welk wij namen met betrekking tot stad waar. Gemaakt kennis en beslist in eerst dagen op "IUBK" met het bezoek van de berg ai-petri. En seconde nam waterfall "jur-jur' de waarde van iedere excursie op last van 30-45gr. En anders aaneen noodzakelijk in te nemen karen en op de toegang in de gedeeld objecten.

Voobshchem indruk van de excursies verblevene niet vergaten, Foto - is eenvoudige stand. Ja en zelve zijn blij. a propos van de autobussen die op eerst excursie wij reden klein mikroavtobusike van het type "mersa" door die hetzij, en op de seconde op Ikaruse, waarheid kondishn was in complete orde!!!

Ine het algemeen recreatie regelde!! Allemaal verkozen.

Conclusies:

1. Zijn op het punt van de recreatie;

2. Worden, zachem jullie er edite vastgesteld: Om of op zoek te houden rust wat prorekhi of barsten;

3. Door alle middelen ezzhaite op de excursies, maar met de pauzes, bijvoorbeeld allen alternatieve dag.

4. Kost NIET prosizhivat in het appartement veel keer, en die om dat wil niets te herdenken."Pliusy":

1. Niet ruimere kosten van de producten en op voeden, vergeleken met Jalta of Alupkoi.

2. Niet geachte behuizing.

3. Ok en misschien die deze kinder vakantieoord, waar kosten om slechts vanwege te gaan wat lucht is eenvoudig prachtig vooral van de morgen:)

"Minusy":

1. Om alle dostoprimechatelnosti steden van aan te treffen en blizhnikh voorstad het is mogelijk voor 1 dag, latere als vroeg als allemaal beslommeringen.

2. Mnooooogo kinderen! (khot ik en liefheb hen, naar maar rijstrook niet, en permanente outcries en schreeuw, hoewel beet door beet privykaesh)

3.Zee gryaznovato.Persoonlijk voor ons, ik begreep die, natuurlijk er is een begeerte er om te vergelden, maar na gezien op de excursies van Jalta en bergen - er is een begeerte er.

Hier is daarvandaan n. G. 2005 wij karen om naar Jalta teboek te stellen!!!

Alle trefen!!


Bedenker: Tynkoff, Moskou
Wordt doorgekeken: 297 tijdperken (en)
De verhalende vasstelling:Good