Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Seizoenen en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parken. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Yevpatoriya. Mensen - dit paradijs!

Langgeleden inzamelde om deze compositie uit te schrijven, maar in geen geval overhandigt niet dokhodili. Op de neus lang verwacht vrijaf van de afwezigheid en dit, natuurlijk, zal Yevpatoriya. En, natuurlijk, opnieuw door wild.

Zo, rekening omstreeks laten van de afwezigheid door wild in Yevpatoriya in het tijdvak van 20 Augustus met betrekking tot 4 September 2004 jaar. Maar meteen word geconditioneerd die in Spanje, Italie, Frankrijk naar me door te brengen tijdperk werd gekomen, en in de Crimea I het was voor het eerst. Zodat met dan te vergelijken naar mij besta. Waarom ik Yevpatoriya koos? Dit natuurlijk luide beroemdheid, anders van sovjete tijdperken, Evpatoriiskikh zdravnits (vuiligheid, salutary bronnen en t. D.). Niet, niets serieuze ik niet ziek (dank god), maar permanente moeheid verheven utomlyaemost, dikwijls "treshchashchaya" hoofd en slecht animo domineerde in de keuze van de plaats van recreatie.

Obo alle met betrekking tot orde. Rijweg. Dit was de autobus van BOVA typen. Zhestkovat, maar terpet het is mogelijk. Vyezd in 7 morgen. Wat lekker verbaasd - minuut vertrok in onbeduidend. Rijweg bezet 26 uur, proleteli onmerkbaar. Landsgrens verstreek snel en zonder zamorochek. IN Yevpatoriya arriveerde omstreeks 9 morgen. Ontslagene ons op de autobus halte. Eerst die deksels in de ogen, en zelfs rezanulo zicht, van het dit neukhozhennost stad. Gryaznovato, ik moet zeggen. Maar deze eerst indruk. Door meerdere dagen ik als vroeg als van allemaal dit verzaak, maar erover later. Behuizing. Ik voornamelijk plande maar privesector, maar cabine met dvorikom en arbour. De tegenwoordigheid van verhit water en pyatizvezdochnogo de dienst van mij weinig geinteresseerd. Wat van zodanig zomer geesten op het zuiden ik weet met betrekking tot leger (gehade wacht ik in Turkmenii) en me dit totaliter beslecht. Het is kleinere, geest benodigde romantiki, ik zelfs zeg elk pervobytnosti. Eerst arm klopten in de arm cabby geindiceerd naar me richting, waar plaatselijke grootmoeders-spekulyantki koopmanschap door de behuizing. Opgesommen zoet bedrijf (grootmoeders van acht) alle mijn vereisten naar de behuizing werd veroorzaakt. Begon torg rechter binnen de spoorwegstation. Op gesuggereerd door 6u.Door hem. Voor vierentwintig uren ik opponiroval 2u.Door hem., Werden op 3,3 op losgegaan.Door hem. In mijn otpusknoi begroting werd 5 op gestoken.Door hem., Zodat vytorgovannaya de prijs van mij totaliter rekende. Taxi, om van de spoorwegstation van de minuten 5 - te karren 6. Aangevraagd 15grn, storgovalis op zeven. Ik moet waarnemen - worden altijd handelgedreven, overal en voor alle, prijzen wip razy aan. Ging om aan te treffen. Zodra wij kwamen in dvorik binnen, ik geef toestemming anders zelfs niet videv de apochevalni. Deze geest-relaas. Met betrekking tot perimetru meerdere kamers, keurig beton dorozhki, hoge muren geleggde-ontluiken rakushechnikom, in het centrum dvorika bloem bed met orekhovym boom en seating erop door kat, ruime eikene tafel beneden de walnoot en hangend overhead, als vroeg als rijp, vinograd. Het is kleinere, ik in het eerst geval geabsolveerd, en als vroeg als straks de kamer zag. Standaard - bed, nachtkastje, naar de wasem van de stoelen, naar de wasem veshalok, minimale pakket posudy en utiug. In de yard zomer kookgelegenheid van en zomer geesten. Ruimer en niet aanbevolen. Cabine dit verbleven in oude stad op straat Zwoegen op. Lopende tot toe de zee van de minuten 5, maar tot toe centraal strand (in het gebied Frunze) niet zeer dichtbij. Het is mogelijk naar de wasem respectievelijk halthoudt op tramvaichike, maar ik ging peshkom en slechts peshkom. Wat misschien better wandelwegen langs de zee blootsvoets met betrekking tot netjes vymoshchennoi waterkering. Op het gebied 8-9 morgen tichel als vroeg als hartelijk, naar de voeten zeer prettig.

Zo, omstreeks belangrijkste - maar meteen zee en centrale waterkering. Eerst indruk omstreeks de waterkering - zachem die zagranitsa, van Spanje, bijvoorbeeld, niets verschilt niet. Netjes door vymoshchena tichel, mee talloze menigte cafe, restoranchikov, van ludieke vestigingen, palatok met suvenirami en t. D. Het is zeer puur. Musornye containers (overigens, zeer tsivilnye) kosten door iedere 50-100 versmaaten, internationale telefonen-automata en dat meer frequent, groot gedeelte brink en kleuren. Indrukken zijn de meest prettig. Stranden keerden uit, 2grn. Maar dit op het eerst tweetal van de dagen, poosje worden niet geexamineerd. Ik ging kosteloos, van belangrijkste mordu persoon moet poproshche en de niemand van jullie op de toegang niet tormoznet maken. Geel ondiep pesochek, van de geesten, awnings (voor amateurs moeten in de afschaduwingen aanfruiten, masseren rechter binnen het strand, verhit couvert, krevetki, pakhlava, morozhennoe, media en alle iets. Zee is zeer zuiver. En als te vergelijken met Jalta - kristalno zuiveren. eenmalig na de storm nagnalo plas, van het gras en dokhlykh meduz, maar als vroeg als door vierentwintig uren alles kwam in de standaardmaat. Het is overigens, hoe evenmin eigenaardig, meduz praktisch was niet over het algemeen. Zelfs lokale bewoner sprak die zodanig zeer zelden brengt tijdperk door. Toegang in de zee strijken uit, arenaceous... Naar kinderen en jonge mummies zeer schijnt prettig. Het heet overigens, ben... Ik besloot dat Yevpatoriya deze stad, waar, ine het algemeen, houd rust jonge mummies met kinderen (en niet enkel) van rond De sovjet-unie. Ogen ontbinden, tsvetnik ja en op. En, doorgaans, alle van niet trouwde (khi-khi, ok natuurlijk... En die op het vakantieoord gezin? Begenadig mij, zoete vrouwen, ik liefheb jullie zeer, niet in grievance wordt naar gezegd.) Op welke wijze stond persoon vrijje, ik 'communicatie' met fantastische seks met betrekking tot compleet programma (sorri voor sleng) toe. Wij willen continueren. Naar mij zeer was gelukkig met de weersgesteldheid. Voor twee weken regen, meer precies storm, was slechts eenmalig. De luchte temperatuur teetered 25-27, van en zee onderaan 25 liep niet. Bigeminal melk is, zij zeggen.

Tel om, van zo hier te voeden noch problematiek. Kafeshka op kafeshke, restaurant op het restaurant, plus chebureki (frantically smakelijk), khotdogi en t. D. Maar ik dag op derd verblijf ontdekkene zeer tsivilnye veldfles beneden de opene lucht van BISTRO typ nabij beschikbaar van het strand. Bevind zich op Frunze terzijde van de kuuroord Overwinning. Het is zeer puure, keurige, gezellige, frantically smakelijk, tot toe chertikov goedkoop en werk tot toe belated. Op een gemiddeld diner van puza is bied verstrijken in het gebied 15grn. Gedeeltes ruimere en keuze groot. Het diner van zodanig kwaliteit in De minsk zal ontberen als een kleinst mogelijke hoeveelheid baxov 10. Bijzondere aandacht zin om molochnym kokteilyam welk er per de tree uit te keren. Vkusnotishcha... Dorogovato waarheid, 3 grn. Voor de seks-liter, maar zij dit kosten.

Verderop - excursies. Middelmaat waarde - 20 baxov. Mensen, door alle middelen varen excursies uit, niet zijn sorry voor op deze geld, indrukken niet vergaten. Van de ervaring kan adviseren: IUBK, berg Ai-petri (door alle middelen met de afstamming met betrekking tot Ruime kabel weg), Vorontsovskii park, Jalta, Sevastopol, New Light en natuurlijk kaapse Tarkhankut met de onderzeeboot daling. Van turfirm willen onderkennen firma PALADIN. Zijn verantwoordelijk voor alle het woord, goede autobussen, verklarend gidy. Van ferm YEVPATORIYA behouden drijvend podalshe. Behoorlijk wat uitloven, maar maken niet niets. En af voeren het enige oude TOEGANG DEURen van the times van de vertraging. Behalve abnormaal animo voor het geld niet poimeete niets. Omstreeks het overblijfsel van de firma's niets willen zeggen - probeerde niet, ja en zal niet, slechts Paladin wagen.

Behandeling. Hier alle zeer en zeer eenvoudig. Ging direct navodkoi in TSKP (Central Resort Polyclinic), in registrature klagen van de problematiek en voor allemaal 6grn gekocht talonchik op de deskundige bezoeken. De deskundige van me "vyvernul op iznanku" en meubileerde naar op de beoordeling. Voor aanvullend 30grn in naburig lichaam van me koppelde naar alle manier van verschillende toerusting (toerusting misschien als vroeg als nemnozhko verouderd, maar de functies ze maakte bijstere inktkoker) van en minuten door 15 ik waar als vroeg als op de deskundige richting won op de behandeling. Propisali naar me masseren op het hoofd gedoornde en vuiligheid er. Een zittingsperiode gryazelecheniya kosten 3grn, van en masseren 4,5 grn. Koers - 12 dagen. Ik wil zeggen eerlijke, ik niet zeer-die geloofde in chudodeistvie alle dit primochek, maar mijn mening werd van de dag door vier een of anders veranderd. Moeheid begon om te verscheiden, hoofd svetlet, ja en omstreeks TSITRAMONE Ik vergat mij als vroeg als door het tweetal van de dagen en herdenk niet met betrekking tot sei dag. Alle mijn behandeling (willen aankondiging - zeer efficiente behandeling) ontbeerde baxov in 35. Geld onderhoudend, en uitwerking enorm...

En omstreeks recreatie. Door de dag Yevpatoriya hedenen goedkoope, bedaard gezin vakantieoord met publikoi algemeen in het gebied 30. Groot gedeelte vermaken voor kinderen begin waterige gorkami en aankomst delfinariem. Op de avond alles wisselt. Waterkering draait zich in Las Vegas. Muziek, diskoteki, van de avond badend (stranden op de avond menig worden), en t opengesteld. D. En t. P. De bijna alle vestiging werk tot toe laatste klant. Zo zoals voor sov en voor zhavoronkov worden gemaakt alle voorwaardes voor vol recreatie-taxeren.

Summiere begroting als van De augustus 2004 jaar (kan naar welk prigoditsya):

-Proezd Minsk-yevpatoriya-minsk - 45 baxov

-Bewoning in de privesector - 3-5 baxov op ene ene

-Voed - 10 baxov in de vierentwintig uren hoger boven van het dak, anders proberen istratit. Maar dit zonder alcoholverslaafde, maar met twee pakketten Vinstona (ik behoorlijk wat rook). Met betrekking tot leven ik persoon nepiushchii, zodat naschet alcoholverslaafde in Yevpatoriya kan zeggen - niet kunn bochkovoe wijn op straat welk makelij voor Mansardovskie wijnen kopen. Hieraan krashenyi surogat en otravlenie jullie wordt bevoorraden. Alcoholverslaafde slechts in de winkel en slechts in de flessen. Uiteraard het verreweg duurdere straat surogata.

-Excursies - 20 baxov

-Om op de avond in het restaurant met betrekking tot compleet - 10-15 baxov op persoon (met goede alcoholverslaafde) te houden rust.

Nader toevoegen en vermenigvuldigen cijfers zelve...

CONCLUSIE: Ik van noch druppel niet ga sorry voor over uitgevoerd vrijaf van de afwezigheid in Yevpatoriya. De kwaliteit van recreatie en behandeling begroting op 10 punten. Niet van node naar mij meer zuiver zagranitsy voor beshennye grootmoeders, slechts de Krim.

P. S. De meeste lichtende indruk: Ongeveer zeven zuiveren morgen, rust, groen dvorik, van de wasem troika podtyagivanii op turnike, van de zomer auroral geesten, kelkkafje koffie, sigaret en kristalno doorzichtig lucht. En zo iedere dag azh twee weken. Mensen - dit paradijs!!!

Prettige recreatie en begenadigen me voor de dwalingen en errata!!!


Bedenker: Dmitrii, Minsk
Wordt doorgekeken: 299 tijdperken (en)
De verhalende vasstelling:Excellent