Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Transport, behuizing, voeden

Spoorweg en rijweg varen Saki en Yevpatoriya ryadyshkom uit. Maar op de noord van Yevpatoriya om te slaan als vroeg als het is mogelijk maar met betrekking tot rijweg. Reisovykh autobussen en marshrutnykh taxi menigte, prijzen zijn zeer gemakkelijk van de toegang daarvandaan en op de taxi of associeerden avtomashiny.

Inzittende treint op Yevpatoriya (door Saki, uiteraard) bestaan direct van De moskou, van Kiev en andere ruime steden –

Hier arriveren directe treinen van Kiev, van De moskou, van St.petersbourg, van De minsk en andere ruime steden (Dniepropetrovsk, Kharkov, Arkhangelsk). Deze treinen draaien zich westelijk op stationeren Ostryakovo, niet doezzhaya tot toe Simferopol. Die inzittenden, die kun niet komen maar meteen, kart tot toe Simferopol (of priletaet in de luchthaven "Centraal", en dan Vandaar zonder bijzondere beslommering zit omlaag op reisovyi motor transport, taxi of elektrichku.

Elektrichkoi om tamelijk goedkoop, maar boring - 2 - te karren 2,5 uur, door de autobus of marshrutkoi - buiten uur en ongeveer voor 10 griven (2 dollar).

Serieuze kuuroorden zullen levering kurortnikov van de luchthaven en spoorwegstation in Simferopol buiten vleermuis regelen. Dichtstbijzijnde luchthaven – Centraal in Simferopol.

Spoor en avtobusnaya halte in Yevpatoriya bevinden zich ryadyshkom, niet langgeleden worden, aanblik trimly en komfortno vernieuwd. Eigenlijk van hen begint centrale straat is een avenue Frunze welk abuts tegen het park van vermaken en stedelijk strand.

Door de zee in Yevpatoriya kan worden van Odessa op "Krymskoi pijl", gezwind en komfortnom katamarane gearriveerd. Lidiruet tussen krymskikh havensteden Yevpatoriya en met betrekking tot de boel van sailings in De istanboel. Steeds meer burgers van De turkije arriveert hier niet enkel met de handel doelen maar ook op recreatie, behandeling, en vooral op jacht maken op en rybalku.

In recente jaren behuizing hier een van de meest goedkoop in de Krim, vooral in juni en September. Zullen de enorme hoeveelheid van de appartementen en kamers in de stremming ofs moltekenen opgeven, zodat op het gezin het is mogelijk zijn bedded in 3-5 dollars per etmaal. Besta en tamelijk geacht (30-50 dollars per etmaal plaats) ruimer pansionaty, op Russische investeringen draaide zich in het spel belichaming gollivudskikh fantazii. Dit, bijvoorbeeld, van pansionat de ruimte afdeling van Russia "Planet", waar terzijde van het zwembad door de dag het is mogelijke poliubovatsya krokodilami, strausami en andere exotische beest, en met betrekking tot avonden enkindles lichten stilnaya diskoteka.

Sverkhdorogogo behuizing hier niet, omdat belangrijkste alle gelijke – zee, mineraal bronnen, plassen met salutary gryazyami en rapoi, moderne medische toerusting en de kunst van doktoren.

De plaats waarde beneden palatku in het kampeerterrein kolebletsya op 3 dollars voor het automobiel bemanning. Het is begeleidend, de menigte bestaat van spontaane palatochnykh dorpen, waarin voldoening vzimat nekomu (net zo om garbage) in te sluiten. Sowieso, van de varianten behoorlijk wat en alle zij tamelijk gemakkelijk van de toegang.

Voed. Op de heel tamelijk demokratichno en is bedded in 4-5 dollars voorgoed diner en 2 voor dicht perekus. Als het diner basis zal eenvoudig bliuda (borsch of shurpa op eerst, pelmeni, plov, lagman of kotlety met kashei op tweede) die zij bedded het is mogelijk in 10-12 griven. Met bliudami van de vis (zapechennyi in klyare pelengas) van of vlees (otbivnaya shashlyk) en door de grostes, naturalnymi sappen diner zal in 40-60 griven ontberen. Ok voor gurmanov en zhizneliubov traty kan boundless zijn, maar algemeen zijn bedded in 100-200 dollars in prestigieus rybnom restaurant of stilnom nachtclub. Interessante vestigingen op de waterkeringen worden prachtig intererom en zamyslovatoi door de kookgelegenheid, maar niets razoritelnogo onderkennen.

Saxkii marktplaats – een van de meest goedkoop in de Krim. In dat tijdperk het verschilt door de wonderbare kwaliteit van vogel-kers, van de abrikoosen, van de perziken, van notenhouten, van de tomaten, van Bulgaarse peper, van de aardappels. In okrestnykh de dorpen van de prijs zelfs better. IN Yevpatoriya, natuurlijk, alle podorozhe, maar verreweg goedkoper, dan op Het zuiden kustlijn.

Deze jaar voorjaar was zonder de accuraate beweging van de temperatuur, en Juni tamelijk regenachtig, zodat oogst is ongedeeld raiskii. Vishniu en alychu over het algemeen alles behalve zamelde niet van de bomen in, en ze is eenvoudig osypaetsya op straten, alsmede en ondiepe abrikoosen.

Ondiepe perziken gaan van 1 tot toe 3 griven. Ruim en kartinno prachtig van 5 tot toe 7 griven. Vinograda het wordt behoorlijk wat verwacht en het moet van uitstekende smaakvermogen zijn, omdat in juni waren regentijd, en in de juli overvloedige zon. Kosten van de marktplaatsen door de morgen hoger boven, door het eind van de dag vermindering zelfs onderaan de gekost, omdat op de vurigheid onwerkelijk om vruchten naar volgende dag te houden.

Het meeste geachte handelsartikel zijn diverse oreshki en hoe naar het oosten sladosti (vrode churchkhely van kiselnykh doellatten). Oreshki hoogstens Oezbeeks, in slechter van De turkije en Afrikaan landen, waar wordt niet in het bijzonder toepassing yadokhimikatov gecontroleerd. Sladosti adviseren om slechts in de winkels te nemen, bijvoorbeeld firmennoi SVKH netwerken, assortiment groot, en kwaliteit wordt gecontroleerd en door de firma, en publieke orgelen totaliter betrouwbaar.

Alstublieft niet eshte en niet rook op de stranden. Dit sovkovaya hebbelijkheid in het algemeen anders en wordt koshachei chistoplotnostiu - zaryvaniem otkhodov in het zand vergezeld. Alongshore naar het buitenland de wereld bestaan cafe, waar niet zo reeds en kosten. En belangrijkste – zand prettige fragment totaliter de gevallen, behalve edy. Ondiep zand altijd geboren word in de lucht van probegaiushchikh juist verleden kinderen of ongedeeld van de impulsen vetra.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Kruidt en publika
Vakantieoord meewerken oorzaaken
Natuur en gebied van hovenieren belangen
De summiere thesis van historische evenementen