Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kamp 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Vakantieoord meewerken oorzaaken

IN Yevpatoriya doeltreffend genezen de ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap, van bovenste dykhatelnykh wegen en de orgelen van de adem, revmatizm, de ziektes van de leder en de janboelen van de uitwisseling van de substanties, vele deskundige nedugi, vibratsionnuiu ziekte, de ziektes van de orgelen van de befaamdheid, van de zicht, kinder cerebrale apoplexy, consequenties van rasstroistv centrale en peripheric zenuwgestel, incluis poliomielita.

SLECHTS IN YEVPATORIYA GENEZING DTSP VAN DE ZELVE VROEG LEEFTIJD!

In p. Zaozernoe resideert The national centrum van paraolimpiiskogo de motie van Oekraine. Terzijde van de trainingen van beneden de zorg wedervoer doktoren, atleten-invalids hebben mogelijkheid om procedures, behandeling van gryazyami en rapoi salutary plassen te accepteren.

De combinatie van natuurlijke geneeskrachtige meewerken oorzaaken in Sakakh en Yevpatoriya is unieke een of anders. Voor de algemene verbetering van kinderen en volwassene handelswaar zdeshnii dorre steppe klimaat. In de zomer ervan uitstekend wordt marinier brizami ververst. Melkovodnye stranden uitstekend door progrevaiutsya zon, regentijd in de zomer respectievelijk gaan op ver minder frequent af, dan in Jalta, om niets van Sochi te zeggen. Het is overigens, tijdsduur zonne siyaniya in Yevpatoriya in de hartelijk half van jaar verreweg meer, dan in Nitstse, en 1982 uur componeert. NAAR de Sochi van zodanig tijdsduur wordt niet gedraaid en voor alle jaar.

Khozhdenie blootsvoets met betrekking tot zand, naar de steengruis, naar het rotsblok en quitte ballast kan met betrekking tot effectiviteit betoog met deftig tochechnym masseren shiatsu. Op lager vlak halte verblijven bijzondere gevoelige punten koppelde zenuwachtig voloknami met hoofd inner orgelen - door het hart, lever, knoppen en t. D. Om te vernemen en correct promassazhirovat deze punten kunnen maar deskundige van hoge stand, en hier is kameshek of peschinka zonder de moeilijkheid en snel nashchupaiut elk punt en zal ertussendoor salutary reactie in organizme veroorzaken.

Ga en ren met betrekking tot strand blootsvoets met betrekking tot raskalennym golysham en met betrekking tot nat zand in de zone priboya, beginnen met zacht redetwistend coatings, en dan berekenen op ruim rotsblok door, waarover stopa wordt "'verfomfaai'd", provalivaetsya, wordt bespannen en op neokatannuiu shchebenku, obkalyvaiushchuiu leder hekje granyami. Lopend blootsvoets in beslag neemt lichaam door dierlijke animo en groot doet dofheid en razmorennost van de zonnestraalen af. Niet afwijzing zichzelf in de motie! De stranden van de Krim zijn in staat om naar jullie verreweg meer te schenken, dan is ongedeeld de verduistering van de leder op het tweetal van de maanden.

Pesochnye baden zijn oeroude geneeskrachtige faciliteit voor zieke en vermaak voor gezonde een of anders. Echter meerderheid houdend rust grote dwaling maken, wanneer zaryvaiut ons in vochtig zand. Zand moet dor en verhit zijn. Leix doordringend het deken moet voor pesochnoi bad vergaren. De meest van de stranden van Saxkogo gebied en Yevpatoriya gekomen tot dit draaien op uitzicht ideaal uit. Naar kinderen pesochnye baden doeltreffend erbuit helpen tegen zodanig verbreid ziektes hoe rakhit, diatez, allergie. En voor volwassene fungeren hoe het meeste best kosmeticheskii scrubbed. Het gewichtsverlies in het zand temperatuur omstreeks 50 graden kunnen voor de zittingsperiode van pesochnoi bad tot toe 500-600 grammen stileren. MAAR! Pesochnye baadt strikt protivopokazany in tuberkuleze. Het is over het algemeen, naar zieke mensen volgt altijd verdienen aanbeveling met wonende arts a propos van de toepassing van elk klimaticheskikh de methodes van de behandeling.

Beste tijdperk om vandaan in de zand'en" 10 - 12 uur morgen, 'zich te verroeren wanneer zand progrevaetsya tot toe 40 - 50°C. Het eigenen teploustoichivostiu, gigroskopichnostiu (door ableness om vlagu), van de sober kontrastnostiu peschinok en verblijvende tussen hen lucht te verslinden. Wegens dit zand eenvormig en tamelijk lang zal de warmte enchancing potootdelenie jagende okislitelnye werkwijzen in organizme en bevorderende de verbetering van het werk van de knoppen geven. Zand tekuch en daarvandaan prest op het lichaam rondom ergerende de zenuwachtige conclusies van de leder door de temperatuur, oneven geveerd boorden peschinok en zouten, primeshannymi ernaar - deze akkoorden salutary handeling op krovenosnye en limfaticheskie de boten van lederen. In snelle aanzetting pota zal prilegaiushchii naar het lichaam de stratum van vochtig zand formeren, voldoende om te verdedigen van peregreva, maar alle gelijke bijstere inktkoker gedragende noodzakelijke warmte.

Mineraal gieet. De meest geweten en gemakkelijk van de toegang Spa "Krymskaya", meerdere biuvetov welk zetelen op Saxkom vakantieoord. Zeer prettig met betrekking tot architectuur alsmede met betrekking tot schilderachtig canton (spiegel waterplas met statuyami dinozavrov) van de ontluiken naar de zwang biuvet Spa resideert in Saxkom vakantieoord park. Ok en in ruim zdravnitsakh (bijvoorbeeld, in sanatoriums "Poltava") Spa podvedena juiste daarbinnen de badkamer van iedere kamer. Het is alle de meere dat natuurlijke temperatuur van de bron 45 graden de meest komfortna voor waterige procedures.

Water "Krymskaya" in plastikovykh flessen met betrekking tot 1.5-2 liter en glas met betrekking tot 0.5 bestaan praktisch totaliter winkels en kioskakh, kan worden gezegd die ze de meest populair in de Krim. Dit termalnaya gidrokarbonatno-khloridnaya natrievaya water met mineralizatsiei 2 g/l, dichtbij met betrekking tot eigenschappen naar wist water "Essentuki-4'. "Krymskaya" is gebruikt op welke wijze voor de drinkable behandeling van de ziektes van alimentair systeem, bakte, van de knoppen en acrimonious wegen, zo en balneotherapy (promyvaniya, van de uitspoeling, baden, geneeskrachtige geesten).

Ontluiken naar de zwang biuvet Spa wordt niet langgeleden en op de centrale straat van Yevpatoriya naar – straat Frunze, hieromtrent van stedelijk strand opengesteld.

Geneeskrachtige vuiligheid en rapa zoute plassen. In de landstreek resideert elk meer van het dozijn ondiepte en ruime zoute plassen welk wordt geadministreerd om limanami (van drevnegrecheskogo woord "limen" - afgrond te noemen, in oeroude tijdperken tal van hen waren marine afgronden). Meerderheid van hen zeer ondiepe, de hoge snelheid van de wasem van het water en temperatuur ontwikkelen de hier uiterst hoge concentratie van de chemicalien en microelements, incluis van organische oorsprong. Niets van de aard niet nergens in de wereld. De meeste gewetene plas Sasyk-sivash op het vakantieoord Saki en Moinaki op Yevpatoriya, door niettemin salutary eigenschappen eigen ook en ondiepe plassen op primorskikh dorpen Molochnoe, Vitino, van bebouwde kom Frunze. Daarvandaan spreken op de heel omstreeks Saxkom borgsom geneeskrachtig gryazei. Ilovye sulphide mineraal vuiligheid Sak zijn erkend alle ten de wereld, vooral van in het veld behandeling besplodiya. Deze vuiligheid barkhatistaya op oshchup, maslyanistaya, kleverig, zwart, met de lucht serovodoroda (die niet in het bijzonder lekker en maant rotte ei). In zijn compositie komen van okisi ijzer, van de kalium, van de magnesium, van het calcium, brine natriya, van de kalium en vele andere eerste beginselen binnen.

Vergeleek met gryazyami Dode Zee de inhoud van de vitamines in gryazyakh saxkikh plassen in 3-10 tijdperken hoger boven, van lipidov en hun afgeleide vette zuren (van alle 14 titels) meer in 2-3 tijdperk. Ongeveer in stolko timt meere inhoud aminokislot.

Meerderheid niet in het bijzonder verduren van de problematiek met de gezondheid houdend rust gebruik saxkimi gryazyami buiten vleermuis. De meeste gebruikelijke schilderstuk – mensen in zwarte "handschoen'en en "sapozhkakh" van de vuiligheid. Het is Real, zodanig procedures handelswaar van arthrous pijnen, ja en ongedeeld voor versterkend sustavov. Elk meere ingewikkelde ziektes behoefte als vroeg als lettere van doktoren.

PROTIVOPOKAZANIYA voor gryazelecheniya: Hekje vospalitelnye werkwijzen, tuberkulez, zwellingen, miomy, fibromiomy, kisty yaichnikov, nefrity, nefroz, postinfarktnoe toestand, gipertonicheskaya ziekte II en III etappes, gemorroi, uitbreiding ven bovenop. Zelfs als jullie helemaal groot, kost niet eenvoudig naar caper, namazavshis door de vuiligheid pet-een-pastei, alle de meer op de vurigheid. Voor fotografirovaniya dit permissibly niet van dolshe 5 minuten, en dan maar meteen smyvaite vuiligheid in de zee of beneden dushem (die begeleidend, malorealno op wilde agrestic stranden).

Verzadigden door zout waters limanov naam rapoi. In de plas Sasyk-sivash de inhoud van de zouten presteert 200 g/l, alles behalve in 10 tijdperken hoger boven, dan naar Zwarte zee. Zodanig water uitstekend voert van lederene schadelijke substanties uit, genezingen gribkovye de ziektes van lederen, bevrijdt zijn van ekzem en allergic reacties.

Rapoi plassen Moinaki op Yevpatoriya doeltreffend genezen boni-sustavnyi tuberkulez, consequenties van poliomielita en kinder tselebralnogo apoplexy. Op de territorium van iedere evpatoriiskogo kuuroord er zijnen gryazelechebnitsa en biuvet met geneeskrachtig termalnoi (39 graden Met) khloridno door-natrievoi water, bij wie geneeskrachtige baden maken.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Kruidt en publika
Transport, behuizing, voeden
Natuur en gebied van hovenieren belangen
De summiere thesis van historische evenementen