Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamp 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Het overzicht op van de stranden en parkeert. Naturizm

Kalamitskii afgrond op de stad van Yevpatoriya intens "besnoeit van de de Krim west zandplaat. Ondiep zand en de acclivous vooringenomenheden van de zeebodem. Meerdere dozijnen de kilometers van uitstekende brede goudene stranden, badend seizoen waarover voor volwassene gunstig van 20 Mag met betrekking tot 14 Oktober en alles behalve niet oslozhnyaetsya door de stormen (van op een gemiddelde alle 9 dagen voor het seizoen) of door de verlagingen van de temperatuur onderaan 17 graden (slechts van 14 dagen voor het seizoen). Hoger boven 20 graden de temperatuur van het water wordt van 20 Juni met betrekking tot 13 September achtergehouden.

Stranden betaald slechts in het centrum van Yevpatoriya, stranden en de parken van de kuuroorden en kinder zdravnits worden voor postoronnikh gesloten. Het is begeleidend, op enkel van hen kunnen worden voor het geld (podorozhe, verstreken dan op stedelijk strand).

Het stedelijke strand van Yevpatoriya voor de winterachtige 2004-2005 jaren rampzalig suzilsya de belangrijkste rijkdom – gouden zand verloren. In de voorjaar respectievelijk werden extrennye afmetingen geadministreerd, zodat poosje strand anders kan gebruikt zijn. Naar stedelijk strand abuts waterkering door hem. Gorki en park door hem. Frunze – alle deze zone lekker ozelenena en stilno blagoustroena. Amateurs worden "tegen de achtergrond" poraduet het grote aantal van beeldhouwkunst gefotografeerd. Verzadiging door de handel, vermaken, cafe en door diverse aanvechtingen – groot, maar niet buitensporig. Ok en, natuurlijk, het profiel van de stad hoe van de belangrijkste kinder vakantieoord van land wordt worthily – voor kinderen groot gedeelte interessante weerstaan.

Van de bomen aandachtsstreepje in de ogen allereerst monsteren open-werk krony lenkoranskoi Acacia's, ze bijna alle zomer tsvetet zacht rose "peryshkami" uit. Palmen en kiparisov hier niet. Op kiparisy meerdere lijkend op ongeremd hier vechnozelenye tui. Uiterst goed en diversified rozy. Maar over het algemeen, alle da's gehandhaafd exclusief door het hands van mensen en overvloedig polivom. Ieder zdravnitsa van sovjete tijdperken en ieder nieuw particulier pansionat zeer prestigieus in acht nemen raiskii typen de brink en zijn niet sorry voor met het dit draaien op uitzicht van de machten uit.

De tweede waterkering van Yevpatoriya – ze voert noemen Tereshkovoi - wordt op het zuiden van Marine spoorwegstation gehoosd. Ze poprostornee, maar ook verzadigde door alle amenities van recreatie voor kinderen en volwassene. Ernaar abuts meerdere skverov, de territoria van de domen en het historische middeleeuwse deel van stad. Hier is slechts van het strand hier niet, voor het het – de beton trees van de waterkering. Zato aan te fruiten erop het is mogelijk kosteloos, zodat houdend rust hier altijd behoorlijk wat. Anders verderop naar het zuiden het is mogelijk worden op de tram, marshrutnom taxi of automobiel op Nieuw strand doorgestuurd. Dit als vroeg als Saxkaya peresyp. Zand behoorlijk wat, het prettige, erop worden roomy stekken voor voleibola beslecht en anderen wedstrijden, kinder ludieke dorpen, kampeerterreinen bestaan, cafe en anderen.

Op de benoorden Saxkogo gebied, op de heel, ideaal voor de gezinnen met kleine kinderen alle stranden van peresypi plas Donuzlav en tot toe Yevpatoriya (p. Pacific, met. Popovka, met. Shtormovoe, p. Vitino, met. Molochnoe, met. Gezellig, p. Zaozernoe), ook goed en van Yevpatoriya tot toe gebied Sak.

Zelve stad Saki resideert blij is verre van zee (4-8 km vertrouwende de verblijfplaats van de stad). Saxkii vakantieoord park komt aan land plassen uit, waarbinnen de grondbeginsel het is mogelijk worden in het water, maar ook melkovodno ververst.

Op het zuiden van Sak de vooringenomenheden van de zeebodem better als vroeg zoals voor jeugdig persoonen en volwassene. Op de stranden ozernykh peresypei, in de werkwijze van de vooruitgang op het zuiden, naar het zand alles meer dikwijls is admixed ondiepe steengruis (steengruis - okatannye kameshki door de diameter tot toe 2 santimetrov), en de vooringenomenheden van de bodem als vroeg als meer beslechten volwassen, dan kinderen. Daarvandaan kinderen bespelende melkovode, verhuizing mee de kust en kan zich verlopen. Repare hun aandacht op wat-nibud merkwaardige van ver gribke, awning, colonne en t. P., Om zij zonder de moeilijkheid vergolden.

Amateurs moeten door "savages" leven maar meteen zin om – te vermanen als vroeg vanaf de plas Kizil-yar begint odnoimennyi kustlijn. Kizil-yar middelen Rood obryv. Dit bijzondere type van kuste afgrond welk wordt tot toe dorp Orlovka (gehoosd als vroeg als op de landen van Sevastopol) en werd in juni 2005 jaar verdrietig geweten ruim obvalom op bebouwde kom Kacha. Volgend tragisch geval, wanneer meerdere houdend rust zasypalo op wild strand door de aardverschuiving, ik beschouw niet toegeefl ben voor om naar meerdere adviezen te schenken:

- Kust obryv, van nachisto leegte gras en bangmakerij is aangeslagene indruk een of anders;

- Obryv, op de hellingen welk verbouwt gras en bush en waaronder quitte bomen verblijven, bijvoorbeeld, van wilde olijf (argent lokha), totaliter betrouwbaar;

- Bevindend op het strand beneden obryvom, geestelijk verstaan hoe vandaan buiten kan achterwege laten rotsblokken ervan stroomt over. Dit kan zijn maakte op het voorbeeld recente obvalov, de inschattingen van de krakken in de planken obryva en erop verminken;

- Na continueerde regentijd refrein over het algemeen van het bezoek van wilde stranden beneden obryvami;

- Op de Griek calends luid niet kreet beneden obryvami, nooit werpen van boven steen en niet benaderen boord obryva.

En over het algemeen op deze kustlijn hierine Saxkogo gebied meerdere zoute plassen bestaan, allen van hen wordt van de zee uitstekend arenaceous peresypiu geschift. Het is hier, misschien, niet zo romantisch, hoe beneden obryvami, zato zeer verantwoord.

Stranden voor naturistov en over het algemeen naturizma als het keeten, op welke wijze het formeerde in Europa (in Spanje of Adriatike) bestaat niet. Nudizm, of in eenvoudige termen, badend golyshom wordt op de woestijn stranden vroeg door de morgen of in de nacht geoefend. Totaliter betamen met het dit draaien op uitzicht stranden Saxkoi peresypi afstandelijk van de platformen uit en halthoudt, alsmede de stranden van iuzhnee stad Saki en bezetting Nieuw-fedorovka. Met betrekking tot seizoen better met het dit draaien op uitzicht Juni uit, in andere tijdperk van mensen ook behoorlijk wat, en kust lijn ook zelfs en ontwikkelt niet van noch eenzaamheid.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Zekerheid en gigiena