Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamp 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Zekerheid en gigiena

Drinkable water. In dorre jaren met het water kan pereboi zijn. Het kiezen tapperij of over het algemeen onderdak, moeten de waterleiding betrouwbaarheid specificeren. Kolodeznaya water en water van de indigeen netten vodoprovoda in Saxkom gebied niet zeer prettig op de smaakvermogen, ze de merkbare mengingen vormt van de zouten en serovodoroda. In rauw type zijn better drinken niet, ja en in de thee of koffie ze niet in het bijzonder goed. In ruime bebouwde komen en de stad van Yevpatoriya water dneprovskaya, van De noord-krymskogo kanaal. Zuiverheid en kwaliteit zijn twijfelachtig. In gekookt type ze is anders totaliter toepasbaar, maar meteen van onder de kraan kostuums slechts voor gigieny. Het is begeleidend, in de handelswaar zdravnitsakh landstreek en geesten kunnen worden van salutary Spa geaccepteerd.

De standaarden van de toiletten in de tapperijen en restaurants, alsmede in betaalde stedelijke vestigingen in het algemeen hoog. In goedkope pansionatakh en kampeerterreinen, palatochnykh kampen, alsmede op kleine avtostantsiyakh kunnen ongedeeld vygrebnye grachten zijn.

Toiletten worden in elektropoezdakh voorstedelijk verkeer (met uitzondering firmennykh) niet beschouwd. Niet zo dikwijls kan worden toilet in cafe of doellat ontdekken. In de veldfles hen algemeen niet, in de winkels - slechts in zeer ruim, zato op de markten - doorgaans. Prijs – van 25 kopeks op de markten tot toe 1-2 griven in biotualetakh op prestigieuze stranden.

In spontaane palatochnykh de dorpen van de toiletten niet, en niet zelfs geschikte "tualetnykh landschap'pen. Waar publika poumnee en poakkuratnee komst year in year out en op de maand-twee, kan worden pokhodnye toiletten – vier kolyshka, obernutye duister polietilenom gezien. Garbage in zodanig plaatsen bed op enkel otdalenii van de stranden in verbonden pakt.

Op Saxkoi peresypi, waar meer publiki kwaad en vuil, garbage resideert in vrijje vlucht, en schrap in enkel otdalenii van het strand (zeer provisory en niets niet prikrytom) hedenen "ming seks.

Insecten. Met het dit draaien op uitzicht gebied, helaas, karkateristiek maloobyasnimoe de menigte-toonladder verschijning van torren die letterlijk sypliutsya van de lucht op fonarnye colonnes uit. Stranden kunnen ondergaan klopjachten bozhikh korovok in is ongedeeld apokalipsicheskikh boelen. Het is begeleidend, niets gevaarlijk voor de gezondheid in het dit niet. Tel naar bozhikh korovok dat probleem zij eigentijds, slechts als jullie edite op het strand. En hieruit in elk geval voortvloeit om af te keuren.

Komary kan eigentijds serieuze problematiek, vooral voor kinderen in bedompte avonden en avonden. Domicilies (kamer of palatka) moet roosters op fortochkakh hebben en schrikkend direct toegankelijk, en voor het lichaam bescherming kosten om in kleine boelen bovenop, de achterk kant van de palmen, op de nek, voorhoofd, achter de oren speciaal balzamy te veroorzaken. Alle deze direct toegankelijk worden in de artsenijbereidkunde en suvenirnykh toerbeurten verkocht.

Vroege waterhoudende-meloenen, meloenen, kukuruza. Alle deze amenities in de Krim moet natuurlijke wijze door middel van niet in het verleden van De augustus schijnen. Ok, misschien vroeg merken kukuruzy – in laatste dekadu Juli. Niettemin in de verkoop nu zij worden samen met eerst kurortnikami – verklaard als vroeg als in juni. Zodanig schenkingen "hoog khitrologii" vormen zapredelnye concentraties nitratov, van de stimulators van het wasdom en anderen schadelijke substanties. Het is indien, als zij niet teplichnye, en ongedeeld worden van De turkije – toepassing er yadokhimikatov helemaal onbeheerst gebracht, net zo de greed is van verkopers.

De beste indicator van naturalnosti product – het deshevizna en volop op prilavkakh. Koop vruchten, grostes en bessen slechts in het tijdvak van de menigte-toonladder maturation in de ontluiken land en wil van niet blunder.

"Thuis wijn'en - ander probleem, bij wie negramotnost consument alle gelijke is meeste belangrijke aanleiding. IN de Krim naar het buitenland de wereld verkopen goedkope kunststof alcoholhoudende drankjes. Hen maken van de wateren, van het animo en kunststof siropov of de gruisen van op de basis de goedkope vervangers van de suiker, krasitelei en aromatizatorov. Zij zijn prettig op de smaakvermogen, zullen pianyashchii uitwerking uitlenen, maar zeer schadelijk voor bakte.

Als jullie stopen in de dorp en als vroeg als logementhouders vertrouwen, dan zonder de twijfel, jullie kunnen het thuis wijn van hun toebereiding toetsen. In deze plaatsen cultuur vinodeliya floreert als vroeg gelijk ieder meer twee met de half van 1000 jaren oud. De volop zon, de aridity van de lucht in voldoende polive vinograda verhuurt om uitstekende wijnen zelfs in het thuis voorwaardes te winnen.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Het overzicht op van de stranden en parkeert. Naturizm