Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van het landschap belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Doellatten, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Markten, winkels, het overzicht op van de indigeen merken van de vruchten

Markten en winkels op de waterkeringen en andere plaatsen van het agglomeraat van toeristen kunnen rond-de-clockly of sowieso dopozdna werken. In residentiele buurt eenheden – met 9 tot toe 20 uur, promtovarnye en economisch – met 10 tot toe 18 of 19. In de dorpen markten (en zelfs vele winkels) werk van 8 morgen en tot toe 11, 12. Hoewel altijd wordt van en de wasem van particuliere punten welk werk en op de avonden – dit gevonden als vroeg als komen te weten op de indigeen een of anders. Het assortiment aan zodanig punten – alcoholverslaafde drinkt, van vermishel snelle toebereiding, canned etenswaar, brood, als bestaan koelkast – pelmeni en ijsje-room.

Het goede assortiment aan producten en bijbehorende goederen (posudy, alledaagse chemie) hebben supermarkety "Furshet", prijzen erin verreweg onderaan andere winkels, zijnde verschuldigd naar de ruimere volumes van de verkopen. Dit net in de Krim wordt steeds meer. Een van supermaketov "Furshet" resideert op De overwinning avenue in Yevpatoriya. Als jullie zetelen is niet in het bijzonder verre van Simferopol en situeren door het automobiel – dat andere zodanig winkel resideert juist op de aanmelding met Evpatoriiskogo rijweg op de beginnende Moskou rijweg. OP De moskou beugel resideert ook een van de meeste goedkope markten van de Krim, zo als grostes-vruchten in ruimere boelen better zakupat in Simferopol.

Nu staat overzicht op van de vruchten welk landstreek Sak en Yevpatoriya voor bekend.

Vogel-kers. Seizoen van deze smakelijk en voedende vruchten continueert even - van het begin van Juni tot toe seconde dekady Juli, canned etenswaar van vogel-kers werd zeldzaamheid, zodat als te -presenteren otvedat zijn van niet zo is eenvoudig. Leix 2005 jaar was rekordnym, prijzen in juni stileerden af 1,5 grivni voor ondiepe tegen het eind dag tot toe 8 griven morgen voor kartinno prachtige Retribution-kerez (Byche hart in prostorechi).

Wij willen sommen traditioneel voor De steppe de Krim van het merk op.

Mag skorospelka. Vruchten zijn ruim, rood. De vruchtvlees van de middelmaat dichtheid, jucy (tot toe vodyanistosti), van prettige smaakvermogen. Matures tegen het eind van De mei - - de beginneling van Juni. Kostuums slechts voor edy op de plaats (ja en die, omdat geen anderse andere merken).

Napoleon rose. Oud zapadnoevropeiskii brandmerken. De vruchten van hoger boven de middelmaat afmeting, shirokoserdtsevidnye. Schilderstuk vergelen met de helder rumyantsem. Vruchtvlees is dicht, ontsteken barnstenen, jucy, van uitstekende smaakvermogen. Zreet in juni, bijstere inktkoker verlegt transport, zal handelswaar kompoty en varene (uitlenen als van khvatit geld; Kosten respectievelijk zijn het altijd hoog).

Retribution Kerez (Tatarskaya duister). Krymskii merk. Vruchten middelmaat en vyshesrednie, okruglye, nauwelijks serdtsevidnye, donker-rood. De vruchtvlees van de middelmaat dichtheid, jucy, met intensief donker-rood schilderstuk, van hoge vkusovykh kwaliteiten. Zreet in de middelmaat termen, daarvandaan wordt met betrekking tot vergelijkenderwijs lage prijs verkocht. Transportabelna, is gebruikt in vers type, zal uitstekend kompoty, varene en bakkend uitlenen.

Frantsis. West-Europa. Vruchten ruim, shirokoovalnye, ontsteken barnsteen met intensief rose rumyantsem. Vruchtvlees is dicht, ontsteken barnstenen, jucy, van erg goede smaakvermogen. Matures in srednepozdnie termen ("goedkoop"), transportabelna, zal hoge-kwaliteit kompoty uitlenen.

Drogana geel. West-Europa. Traditionele kompotnyi de aard van van belated maturation. Vruchten ruim, okruglye, geel. Vruchtvlees is sleutelbloem, dicht, jucy, van de smaak. Naar de verschijning moment op prilavkakh Drogany prijzen algemeen de meeste laagte, transportabelnost in de om haar uitstekend, daarvandaan vyvozyat zijn in ruimere boelen.

Vishnya. In de industrieele tuinen van zijn daling minimaal, maar in de yards krymchan ze is traditionele, zijn liefde voor neprikhotlivost en prachtige bloesem. Verbouwt ze praktisch zonder ukhoda, en beduidt en zonder de mesten of yadokhimikatov, dit als vroeg als zal naar de vruchten belangrijk voordeel uitlenen. Een-tweetje dag van de opslag impart vishne aanvullende ruiker, verslapen zuur. Ok en in vareniakh ze over het algemeen is onmisbaar, daarvandaan en nemen zijn door ine het algemeen emmers. Let op op, naar om jullie niet podsunuli "handelsartikel" van pridorozhnogo boom, waarover osedaet plumbum-inclusief stofen.

Vishnevyi seizoen chut lengtes chereshnevogo - van Juni met betrekking tot September (over het algemeen, adviseren bestaan vishniu met vogel-kers vperemeshku, zij en op bliude aanblik aaneen harmonisch en smaakvermogen elkander uitstekend vullen) aan. Traditioneel voor de Krim van het merk vishni zodanig:

Engels vroeg. Vishne-chereshnevyi rotvent. Vruchten van de middelmaat tot toe ruim, okruglye, rood en donker-rood, aantrekkelijk schijnend. Vruchtvlees is pa-rose, jucy, zacht, van de smaak.

Podbelskaya. West-Europa. Vruchten ruim (6 g), ploskookruglye, donker-rood. Vruchtvlees is zacht, jucy, van uitstekende smaakvermogen. Maturation ranne-middelmaat.

Anadolskaya. Ontstaat uit minderjarige in het Azie (Anatolia). Vruchten middelmaat, okruglye, donker-bordovye. Plodonozhka lang met ruim prilistnikami. Vruchtvlees bordovaya met donker-geverfd sap, zacht, jucy, onaardig-zoet, van de smaak. Maturation is belated. Is gebruikt in vers type, in kompotakh, varene, op bakkend.

Abrikoos. In de omstandigheden van de Krim handelswaar oogsten en lage prijzen geschieden tijdperk in 3-4 jaar wegens vroege bloesem en verwondingen zamorozkami. Daarvandaan poest abrikoosen vvoliu altijd regelt niet. 2005 jaar rekordnyi met betrekking tot varieteit en de kwaliteit van de abrikoosen!

Traditioneel voor de Krim is alleen Krasnoshchekii brandmerken met meerdere plaatselijke aard. Alle het overblijfsel van de merken worden, ine het algemeen, Nikitskom door plantkundige tuinen uitgevoerd. Vroeg en belated merken praktisch niet, daarvandaan kruiden voorgaanden van in de juli kleinere maand. Uitzondering stileert razve die dichka welk zal elk meere paardenstal oogsten uitlenen. Ondiepe vruchten niet van okulirovannykh abrikoosen dikwijls eigen uitstekende vkusovymi kwaliteiten. Wordt dit met gekoppeld wat tot toe affixture naar Rusland in de Krim werd okulirovka niet geoefend, maar de selectie van abrikosovykh bomen voor de cultuur werd voor vele eeuwen gedraagd. Daarvandaan geschiedt die dichka niet enkel de uitstekende vruchtvlees heeft van de vrucht maar ook zoet kostochku. Van dichki maken kompoty, varene, bakkend, peretiraiut in vers type met de suiker. Kost ze tamelijk goedkoop. Maar noodzakelijk te waarschuwen dat beduidende boel zijn een gevolgtre maakt mee shosseinykh rijwegen, waar op de vruchten osedaet schadelijke stof nemen. Om hen te kopen of zelve te besluiten op geen rekening het is onmogelijk.

Nu omstreeks de belangrijkste merken van multi-doel.

Krasnoshchekii. Vruchten ruim (44 g), shirokoyaitsevidnoi vormen. Schilderstuk sinaasappel-vergelen met razmytym karminovym rumyantsem op de vrucht half. Vruchtvlees sinaasappel-eele, voloknistaya, middelmaat sochnosti en dichtheid, van de smaak. Kostochka middelmaat waarde, yaitsevidnaya met zoet zaad. Matures in II dekade Juli.

Ananasnyi Tsiurupinskii. Vruchten ruim (49 g), ploskookrugloi vormen, worden met bokov, gecomprimeerd vooral op de top. Schilderstuk ontsteken barnsteen met zwak razmytym ontsteken-karminovym rumyantsem. Vruchtvlees sinaasappel-eele, voloknistaya, middelmaat dichtheid en sochnosti, geurig, van de smaak. Kostochka ruime, bijstere inktkoker schiftte, zaad versnapering. Maturation in III dekade Juli.

Pruim. Traditioneel voor de Krim cultuur, maar altijd onderpand had betreffende de appelboom rol. Seizoen continueert van de Juli eind tot toe de September middellang. Oogsten jaarlijks, maar bijna alle sedaiutsya in vers type, koe-die doorgaat kompoty, varene en jemy, sap, maar op bakkend, op besnoeien praktisch blijft niets niet. Wanneer die besnoeien was belangrijk artikel vyvoza, maar nu, schenken naar God naar jullie moeten vernemen van khot een gebeten vers krymskogo besnoeien op de toetsing.

Izium Erik. Australische inboorling brandmerken. Vruchten ondiepte (18-12 g), ovaal-bespannen, donker-blauw met sizym klopjacht. Vruchtvlees gelig, zeer zoet, van prettige smaakvermogen, met geschift kostochkoi. Vruchten zijn handelswaar in vers type, voor canning, van bakkend. Uitstekend dragen transport en opslag. Mondig in de Augustus seconde half.

Renklod brink - traditioneel voor de Krim het merk van zapadnoevropeiskogo oorsprong, nu in industrieele tuinen ongewoon. Vruchten middelmaat (30-40 g), sferische, brink met witte of sizym klopjacht. Vruchtvlees greenish-geel, dicht, zeer sakharistaya, jucy, van uitstekende smaakvermogen. Maturation is een seconde half van De augustus. Khorosh in vers type, voor canning en bakkend. Beste plaatsen - in het gebied Sudaka, van Bakhchisarai, van Het oud de Krim.

Alycha. Dichtbij met betrekking tot vele eigenaardigheden naar de pruim en naar vogel-kers. IN de Krim, in het algemeen, net zo vishnya, verbouwt samosevom en zonder bijzondere aandacht. Boom stably naar schadelijke dieren en ziektes, de daarvandaan ecologische zuiverheid van de vruchten zeer hoog. Niettemin kost niet om alychu op pylnykh rijweg te rijten.

Perzik. Leidinggevende kostochkovaya cultuur in zdeshnikh tuinen. In vroege termen, in juni, mondige veldfles merken: Favorita Morettini, Frant, Borstelig vroeg, Jucy, Redkheivin.

In ranne-middelmaat termen (het eind van De juli - de beginneling van De augustus) gaat de maturation van de veldfles merken: Goud Iubilei, Sovjet; Konservnykh brandmerkt: Laureate, Ostryakovskii witte, Zlatogor.

In de middelmaat termen (eerst - van de seconde dekada Augustus) speiut van de veldfles merken - Krasnoshchekii, Kremlevskii, Veteraan, Mayakovski, Lola, Rood devitsa; Van konservnykh - Lebedev. In srednepozdnie termen (het eind van De augustus) mondige veldfles brandmerkt Toerist en Gold Moscow.

Pushok die perzik dekt, niet door het alles schijnt prettig; Als het niet smyvat, juist die het ergert gorlo. Niettemin bestaan neopushennye perziken - nektariny, met betrekking tot type en smaakvermogen ergens toe middelmaat tussen pruim en perzik, dit toucheert en grootte, van en smaakvermogen, en dichte vruchtvlees, alsmede kozhitsy. Nektariny in mondig type elk meer transportabelny, hoewel, natuurlijk, de zachtheid van presenteren perzik zij worden ontnomen. Lola - een van merken nektarina scheen niet langgeleden in de Krim, en het voerde in Oezbekistan uit.

Walnoot, waarheid, in laatste tientallen door de plaatsen postradal van verbreiden in de Krim, aanvankelijk in de parken, later van samosevom severoamerikanskogo noot gikori, voor welk karkateristieke ondiepe vruchten en alles behalve neprobivaemaya armatuur skorlupy. Wegens pereopyleniya deze niet toepasselijke voortekenen van stalen om en op notenhouten te manifesteren. Indigeen orekhoplodnye - leshchina en funduk alsmede prisheltsy zal vruchten, speiushchie in de september uitlenen. Vele liefhebben noten schoensmeer spelosti en zamelen hen anders in de augustus in. Zodanig vruchten van node bestaan maar meteen, zagotavlivat van tevoren hen niet aarden benutten. Bijstere nou worden slechts die noten welk worden van vlezig (walnoot opgeslagen en amandel - of van groen "shapochki" (funduk en leshchina) geschift.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Verspert, restaurants, cafe
Vermaken, shou-handel en uitgaansleven
Ruimte geopend van de Krim
De kalender van belangrijkste evenementen en vieringen
Festiviteit Republic Kazantip