Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kamp 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kamp 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parkeert. Naturizm
·Verspert, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Festiviteit Republic Kazantip

Krymskuiu publiku meerdere podzaputalo numberless klonirovanie molodezhnykh festiviteiten, daarvandaan willen vertelen omstreeks belangrijkste van hen.

Historisch certificaat

Op het begin 1990 jaren stad Shchelkino op de kaap Kazantip in de augustus werd de plaats van ordenend een van etappes Kubka RFA – Russian Fanbordingovoi Association. Fanbording – parusnaya grondslag met neutrale buoyancy, ze houdt serfera, slechts als het zal opvangen in zeil handelswaar strengelen. Maar zato zelve met betrekking tot zichzelf ze is zo veel gemakkelijk die verhuurt om op de golven zo veel hoog, te springen om krutit salto en verschillende andere fishki. Azovskie golven alles behalve optimaal met het dit draaien op uitzicht, omdat razgonyaiutsya op melkovode uit. Ok en kaap Kazantip khorosh wat scheidt twee baaien (Russische en Tatarskuiu) – een daarvan wordt naar het oosten, andere naar west gericht op. En hun allemaal meerdere kilometers scheidt. Het is tevens die het is mogelijk liubovatsya en door de zonsopgang, en zonsondergang, in elk richting vetra kan worden plaats voor het rijden gevonden.

Het is toch, geschiedde dan en bedompte dagen. Serfery gedraagden zich hen zonder het donker – bekokstoofden onderhoudende competities en beslecht vecherinki. Alsmede stalkerskie nabegi op gekeilde tsiklopicheskie constructies Krymskoi nucleaire halte.

Door de organisator van de competities en alles die straks verrees (en nu verrijst beneden brendom Republic Z) werd Nikita Morshunok, jonge Moskou ondernemer. Skolotiv aanvankelijke hoofdstad op de zoeken van het goud in De siberie, het geopend in De moskou gering winkelen "Ultra Si". In de winter van de koopmanschap snoubordami, in de zomer van parusnymi grondslagen. Anders dan sovkovykh of mazhornykh de winkels van de sporten goederen, dit is niet eenvoudige handel, en club. Namelijk kopers kunnen onderrichting, communicatie met sterren, van de reis tegenover de wereld in de cirkel en boundless ontwikkeling totaliter bouwen da's stijlvol.

Naar 1995 jaar stad Shchelkino heling door dat tijdperk bijnaam stad de-blinde (10 1000 van inwoners hebben niet evenmin direct toegankelijk tot stand), beminde Nikitu First, hoe het heden spasitelya. 1000 Moskou serferov gebrachte miljoenen dollars.

Op Kazantipskii festiviteit nemen aankondiging en serieuze Moskou handel. De ondersteuning van Russische stijlvole dagbladen "Ptiuch" en "Motador", alsmede groot industrii bevoorradend het uitgaansleven van de ruime steden van Rusland en Oekraine, leidde tot wat in Shchelkino in de augustus, behalve 1000 serferov, staal sezzhatsya en tot toe 10 1000 neformalov, ok zeer diversified. De varieteit van hun financiele mogelijkheden zeer stelde back-yard inwoners teleur, en de varieteit van hen van kriminalnykh proclivities jakkeerden en militie, en eigen die, in behalf van kogo zatevalsya festiviteit af.

Naar het seizoen 2004 jaar alles, kan worden gezegd, stabilised en werd beslecht. IN Shchelkino in de augustus wordt festiviteit Kazantip-sport gedraagd. Het handhaaft Moskou dagblad "Man`s Helth" (Mannelijke gezondheid), ruime internationale firma's verbonden aan prestigieuze verlovingen door de sport, extrimom, fitnesom. Competities worden met betrekking tot fanbordingu gedraagd, keit-serfingu (hier grondslag wordt door de macht van de antenne slang), naar alpene fiets en t gesleept. P. Door de dag op het strand klanken prettige en niet in het bijzonder luide elektronische muziek en reggi, op de avond alles kan slapen.

"Dekoratsiya door taxeren een miljard dollars, de meest grandioznyi in de wereld de gedenkteken van industrieele cultuur" - Krymskaya nucleaire halte wordt in tweeen genomen. Zijn gepansterde betonnene constructies werden geprojecteerd en sooruzheny zo veel bezdarno en janboel die begon razvalivatsya zichzelf. In 2003-2004 jaar zij werden in tweeen genomen.

Na de reeks verontwaardigingen en proefnemingen detishche Nikity Morshunka gevondene zichzelf permanent pristanishche in de voorstad van Yevpatoriya, in de dorp van Popovka Saxkogo gebied. Dit als vroeg als club plyazhnaya cultuur in zuiver type, omdat dit formeerde in de uitoefening van de wereld toerisme op het eiland Ibitsa naar Middellandse zee zee, in Goa in Indies. Wat dat tijdperk ondersteuners koketnichali a propos van gezonde manier van leven en extrima, maar publike noodzakelijke maar afsluiting van de realiteit.

Door alleen serieus probleem verblijf maar armoede in de combinatie met folly (welk in zijn zwenk stelen beskontrolnost en beskulturnost) vast. Knuppel cultuur geld vergt, net zo alle manier van ander. Probleem dit werd door construerend van serieuze barriere en door het systeem van de visa beslist. Terzijde van alle anderen, de aanwending van de zekerheid izymaet helemaal aangekomene elk producten en drankjes, met de prik water. De waarde van pollitra bier of prokhladitelnykh drankjes daarbinnen – niet minder 10 griven. Wat, begeleidend, totaliter gewoon voor de nachtclub, gelaten zelfs plyazhnogo.

Deze jaar Republic Z zamelt onderdanen Nikity First van 1 6 Juli met betrekking tot 20 Augustus in, en grootte multivizy ligt in 300 griven vast. Moskou onderdeel publiki genodigd hebben naar de slagboom ons van niet geavanceerd lui bednoty prokhodnym tsenzom in 150 dollars, maar Nikita nam in de rekening en de echte mogelijkheden van Oekrains onderdeel de fanatov. In de eerst dagen van de festiviteit enig visum was benignantly affirmed van het alles in 50 griven, en multivizy in 190 griven.

Omstreeks fitsialnoe opening van belangrijkste arena en plechtige vertoon Z vezd werden 23 Juli ingehouden. Arriveerden met het dozijn "levende" bevelen van De moskou en de wasem van de dozijnen dee-jeev van de steden van Rusland, van Oekraine en andere landen, alsmede voor premiers droegen club video van Chekhii. 12 Augustus – sety dee-jeev van De duitsland presenterende leibl Kompakt.

Belangrijkste fishkoi dit seizoen werd gelijktijdige "beuling" op 10 tantspolakh, poosje een daarvan bevindt zich juist naar binnen zee (zodat kan worden met betrekking tot ceintuur in het water gedanst en zijn niet in het bijzonder overheated)!

Anders omstreeks het visum. Naar waarheid visum van De republiek zal serieuze bescherming van de militie uitlenen. Hoe wordt beschouwd die pijnverdovend middelen en andere bezobraziya kunnen slechts nou voorbij de barriere, sowieso, namelijk er avtomatchiki in bronezhiletakh met goed gevolg en bar boriutsya met de drugverslaafdeen bestaan.

Visum kan worden gekregen en kosteloos. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om de eigenaars eigener van Yellow Attache geval te worden en om internationale standaarden frikov te corresponderen. Frik – in de wereld uitoefening van knuppelen cultuur – deze persoon die loopt elk nachtclub kosteloos, zijnde verschuldigd naar de veroorzakende verschijningen binnen. Uitdaging belangstelling en positieve gewaarwordingen op de aanloop die betalen geld uit, om te treffen ergens toe vreemd aan en om van de realiteit los te gaan. In letterlijke vertaling frik dit urodets. Onwaarschijnlijke boel tatuirovok en pirsinga, de van niet voorstelbare combinatie van de stijlen en ongeremde hersenschim in de kleren – begeleidend, ieder frik dit, Real, het verschijnsel van de natuur, technologieen (en kunnen en proefnemingen prisheltsev ...).

Ok en enkel uitduidingen a propos van die, die betaalt aan. Vandaan buiten niet altijd dit rijke bezdelniki of bogemnye tusovshchiki. Meer dikwijls deze mensen die behoorlijk wat en gespannen werken – businessmen, top-beheerders, polittekhnologi, de programmeurs van hoogstaand - namelijk die, die maakt duidelijk ruimer geld van strakke communicatie met de realiteit. Vrijje liefde, tijdperk zonder de landsgrenzen, opheffing in de elektronische golven van klinken, communicatie zonder uslovnostei en rangen – deze zavoevali de publiku club plyazhnye kuuroorden. De verschijning van zodanig vakantieoord in dit land en het rastushchaya populariteit, behalve Rusland, ook in Pribaltike, naar Het polen, Duitsland, Israel en andere landen, algemeen, kunnen worden door de natuurlijke werkwijze van toeristische handel beschouwd.

De nu gebruikelijke pakket van toeristische informatie voor die, die verlangt de vinger te steken op plyazhnoi cultuur knuppelen.

Rijweg

Dobratsya tot toe luisterrijke gezetene Popovka stileert niet van bijzondere arbeid, cabbies en bestuurders marshrutok zonder de moeilijkheid ugadyvaiut met betrekking tot verschijning priezzhikh, waarin zij worden naar gemeubileerd, en offreren de diensten (op timt dit jakkeert) af. Carfare tot toe Popovki variruetsya van superekonomichnoi (elektrichka+avtostop) tot toe superieur stand (vliegtuig of trein tot toe Simferopol, taxi tot toe Yevpatoriya of Popovki) afhankelijk van snelheid en de hoogte van het comfort.

Approximatief pricings op de rijweg:

  • Tot toe Simferopol - elk varianten van het vliegtuig tot toe autobus
  • Simferopol-yevpatoriya:

---Elektrichka 4 grn. 2 uur

---Autobus 9 grn. 1,5 uur

----Taxi 60-120 grn. 40 min.

  • Yevpatoriya-popovka:

---Voorstedelijke autobus 2 grn. 40 min.

---Taxi 20-50 grn. 20 min.

Behuizing

Voor laatst paar jaar Popovka verhoogd op de koers van in 3 tijdperk, scheen groot gedeelte nieuwe huizen, minie-tapperijen, particulier pansionatov (bestaan quitte pansionat met vodo - en gryazelecheniem!!). Als vroeg als op de aanmelding in Popovku priezzhikh stijlvole grootvaders treffen op de fietsen en alle verontrust te stoppen hij heeft in huis, "in numerakh" alles voor 15-50 grn. Van persoon in vierentwintig uren.

Besta, natuurlijk, en elk meere geachte voorstellen, generaal, iedere toerist kan ergens toe optimaal namelijk voor ons vernemen. Het is mogelijk over het algemeen niet behuizing doen, en kolbasitsya alle avond op tantspole, en door de dag otsypatsya op het strand af.

Luisterrijke gezetene Popovka en de west kust van de Krim.

Plaatselijke bevolking zeer goed schrijft aan de inwoners 'van Republic Z" toe, en helemaal niet tegen, om "motie" continueerde van De mei met betrekking tot September zonder de schorsing - stolko priezzhikh (ja anders wat!!) Noch derevushka in de Krim trof niet! Ja en over het algemeen, west kust voor de ontwikkeling van diverse molodezhnykh projecten ruimere vooruitzichten heeft: Vrij land veel meer, dan op Het zuiden kustlijn, prijzen ponizhe, goed transport osvoennost.

Dichtstbijzijnd naar Popovke militaire bezetting Pacific nu de meest voorspoedig van het dozijn monstrov sovjete militarizatsii de Krim. Zelve bebouwde kom – is eenvoudige verblijfplaats pyatietazhek, maar op de kust bebouwde toerbeurten mnogoetazhnykh comfortabel ellingov. De festiviteit propinquity noopte back-yard ondernemers moeten onderhoudende piratic pitstserii funderen en markt om luxueus van de natuur arenaceous stranden door diverse sporten prokatami en kinder vermaken te verzadigen.

Als vroeg als nader naar het vakantieoord Saki niet eerst jaar in de opeenvolging werken als gezellig centrum "Solnyshko", nedaleko van Yevpatoriya - er gekomen voorwaarts Russisch en Oekrains klapen-sterren en dee-jei. Tantspol beneden pestrenkim tent – 1000 kwadraat. Versmaaten, grootst in de Krim, niettemin stijl tamoshnikh vecherinok met betrekking tot preimushchestvuiu popsovyi. Uitzondering stileren leix tantsevalnye competities breikerov welk werkelijk kunnen oog opvangen voor gingen publiki vooruit, alle de meere dat Republic Z in recente jaren complete onverschilligheid demonstreert naar extrimu.

In meerdere kilometers van "Solnyshka" van het midden van Juni wordt vers akvapark - "Bananovaya republiek AKVAPARKOS" gelanceerd. Constructie wordt niet totaliter, maar belangrijkste gorki – Blauwe mist en Rode peper met het hoogtepunt 21 versmaat beeindigd als vroeg als pulyaiut smelchakami.

En hoeveel anders van de verrassingen bereidt priezzhim zelve Yevpatoriya toe! Niet niet telling wereldwijd succes gollivudskogo "Alexandra" en anderen eroticheski-heroische films en serie pro kale oeroude tijdperken, in het park door hem. Frunze wordt nachtclub "Troje" in tamelijk nepristupnoi en shikarnoi fortesses opengesteld.

Kleiner zeggend, naar de aanloop van de zomer "Republic Z" wil, waar voeren tijdperk en poveselitsya onderweg naar de Shchastiu uit.

Na-pati en podrazhateli Republics Z

Kan worden gezegd die namelijk na Shchelkino met betrekking tot alle de Krim verkregene valuta mode op plyazhnye constructies van rieten, zodat zelfs schenen nieuwe oeroude broodwinning - trostnikovyi ontwerp.

Met de seconde half van De augustus als vroeg als niet een jaar met betrekking tot alle de Krim verstrijken Na-pati dee-jeev, priekhavshikh op Kazantipskii festiviteit, alsmede gastroli van muzikale bevelen. In de tijdperk festiviteit maakte populaire zodanig groeperingen op welke wijze Mango-mango en Va-zandplaat.

Zelfs niet mogelijkheden om tijdperk in Popovke door te brengen, kunnen zijn kennis maakte met met de festiviteit animo in elk nachtclub naar of de zomer stek van de Krim. Maar de meeste dichtbegroeid (en waar-die niet zonder de eerste beginselen van de namaak) naar de festiviteit klaveren verblijvend rechter binnen de stranden. Deze "Fregat" in Simeize, "Sambuka" en Santa-kruz in Alushte, Akvapark "Aqueous wereld" in Sudake, Club-117 op Het goud strand van Feodosiya.

"Armoede niet ondeugd" - slechts in de mei

Van 30 April met betrekking tot 2 Mag 2005 jaar als vroeg als in tweede tijdperk verrees van molodezhnoe prazdnovanie de viering van De voorjaar en Arbeid - EEN-MEIFEEST in "Republic Z."

Deze berechting vecherinka, sommige, onderscheidt van zomer festiviteit: Was niet van de problematiek met de toegang, naar de natie pomenshe, van de prijs ponizhe, maar ZEER derven verhite zon en hartelijke Zwarte zee.

Wij luchtige kamer deden op 5 persoon, met losse toegang, nedaleko van tantspola voor 10 grn af. Van persoon. Het is tevens, in onze beschikking was ruimere kookgelegenheid met de koelkast, gasachtig bord en pakket posudy (met betrekking tot de standaarden van Het zuiden Kustlijn van de Krim - deze hoogte van "drietal ster'ren en kosten tijdperk in 5-8 duurder).

De organisatoren van De demonstratie deze jaar de geniepige systeem bekokstoofden van de legitimation van de deelnemers voor de vermijding van de binnendringing van 'mensen' ieaten op 'De van De republiek" territorium. Voor de maand tot toe Demonstratie begon legitimation alle gewillig op saite www.kazantira.net - van hoogwaardigheidsbekleder virtualnom rupore project. Het is mogelijk was om kaartje op ons geacht, op dvoikh of op alle het ruimere bedrijf te bevelen. Allen alternatieve dag op de e-mail kwam invitatie, het moet was om uit te printen en om in Popovku bijeen te brengen. In de uitwisseling voor deze invitaties vooruitstak gele bef welk werden voorradig geplakt en werden immuniteit op de territoria 'van Republic Z" in de loop 3 dagen bevoorraden.

P. S.: Wanneer wij onbeheerde "Republiek", ons gigantische raket begeleidden, spletennaya van rieten - erin lagen de opper van de pilaren vast, en van het windows staken natie schermende de dundoeken van diverse colorings vooruit. Raket maakte cirkels pocheta mee de straten Popovki, en van zijn boezem donosilis de klanken van bijzondere muziek - van de muziek K@z@n TOPJE ..

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Verspert, restaurants, cafe
Vermaken, shou-handel en uitgaansleven
Markten, winkels, het overzicht op van de indigeen merken van de vruchten
Ruimte geopend van de Krim
De kalender van belangrijkste evenementen en vieringen