Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamperen 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parken. Naturizm
·Doellatten, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Verbinding, dienst lijnen, SMI

Postkantoren bijna alle worden niet langgeleden om gegeven. Straat opbelt-automata bestaan alle overheen de plaats, sowieso in de steden en bebouwde komen. Ine het algemeen zij digital, werken plastikovykh kaarten welk worden in gazetnykh kioskakh door en in de postkantoren verkocht. Voor de verbinding met Rusland, Moldavie, Byelorussia speciale kaarten bestaan met voorrangs tariff.

Beweeglijke verbinding in de zomer van de werken gruwelijk, met uitzondering diensten rouminga. Het is goedkoper, natuurlijk, om startend collo een van Oekrainse exploitanten (chut nadezhnee andere – "Kievstar") te kopen, van maar peregruzhennost krymskogo ether in de zomer respectievelijk bepaalde hierarchie stelt in langsvarend van de signalen met betrekking tot netten vast. In de eerst plaats rijden diensten rouminga, dan bezlimitnye plaatselijke abonnees, bedrijf abonnees, abonnees op de overeenkomsten en reeds slechts latere – alle anderen met goedkope startende pakketten.

De andere eigenaardigheid van De Oekraine van – posttarief postzegel kan geen de benaming van monetair gelijkwaardig, en slechts kodovye brieven hebben. Expeditie kaart of brief altijd specificeren op het bericht, wat postzegel moet lijmen.

Poste kavel naar Rusland moet in open type verwerkelijken. Worden naar de uitzending zonder bijzonder document omstreeks de afwezigheid in hun inhoud van de materielen samenstellende toestand geheime, videokassety en laser platen verboden. Op alle suveniry die jullie opzenden, noodzakelijk om de cheques van artistieke zaalen of winkels te hebben. Op de thema's van de kunst en antikvariata noodzakelijke staande de documenten van Het ministerie van de cultuur van de Krim.

Elektronische dienst lijnen zijn Internet-centra en computer ludieke hallen zetelen in de postkantoren, ruime zdravnitsakh en tapperijen, de huizen van de cultuur.

Tv in particulier pansionatakh algemeen op de basis sputnikovykh tarelok met het dozijn populaire Russische en international kanalen. In andere gevallen kan worden 3-4 natie-wijd kanaal op Oekrainse en Russischen van en 2-4 indigeen kanaal op Het russisch incluis in de veshchanie populair Russisch teleprogrammy gebouwd.

Radio in het bereik van de middelmaat golven - toestand Oekrains kanalen, in het bereik 90-110 FM - commerciele muzikale-informatie kanalen op Het russisch, bijvoorbeeld, "Evropa+" en "Trans M radio".

Informatie is en communicatie. Refereer dienst werken Russisch door, net zo over het algemeen alle personeel, waarmee naar jullie van node zullen communiceren. Formulyary in de tapperijen en andere vormen van de documenten, incluis post – op Oekrainse taal, maar jullie kunnen hen op Russische vullen. Slechts specificeren dat middelen dat bewoording. Het is zo, bijvoorbeeld, "term" totaliter Europese talen (en Oekrains incluis) term bedoelt. Het is generaal, niet stesnyaites, vragen ...

Kranten en dagbladen in kioskakh worden lokale bewoner, kiev en Moskou verkocht. Op Het russisch. Ukrainoyazychnoi drukpers in de Krim bestaat niet. Boeken tamelijk behoorlijk wat en op Oekrainse taal. Als jullie hebben zullen begeerte naar de kennis maken met met derzhavnoi movoi, zeer willen raden kinder boeken aan. Zij, doorgaans, helder, fantastisch worden geordend en worden geillustreerd. In goede Oekrainse restaurants menu misschien op twee talen – deze methode naar de kennis maken met met de cultuur zelfs better.

Slechts niet worden gefolterd aan te leren ergens toe op lokale bewoner op de Oekrainse taal van – jullie waarschijnlijk zullen niet begrijpen. 90% krymchan beschouwen door de moedertaal Russisch.

Igor Rusanov
Complementarily op dit thema:

Bankwezen behuizing, geld, suveniry
Adviezen avtoturistam