Ecпatoрhя, Kрыm. Otdых h лeheнhe c Ecпatoрhh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEK • OM SAIT AAN TE RADENGl222222
Kuuroorden in Yevpatoriya
·'Hen. 40 letiya Oktober'
·'Hen. I. A. Nagovitsyna'
·'Hen. Rozy Luxembourg'
·Kuuroord 'Luchezarnyi'
·Kuuroord 'Oktober'
·Kuuroord 'Oren-'the Krim'
·Kuuroord 'Pervomaiskii'
·Kuuroord 'Overwinning'
·Kuuroord 'Priboi'
·Kuuroord 'Primorye'
·Kuuroord 'Zonne'
·Kuuroord 'Taurida'
·Kuuroord 'Tavriya'
·Kuuroord 'Udarnik'
·Kuuroord 'Iubileinyi'
·Complex 'Prometheus'
 
Pansionaty in Yevpatoriya
·Pansionat 'Diamant'
·Pansionat 'Golf'
·'Hen. I. A. Gagarin'
·Pansionat 'Ruimte'
·Pansionat 'Asteriated'
·Pansionat 'Verkeersader'
·Pansionat 'Merkurii'
·Pansionat 'Baan-'1'
·Pansionat 'Planeet'
·Pansionat 'Rodnichok'
·Pansionat 'Rusland'
·Pansionat 'Noord'
·Pansionat 'Gold Shore'
·Pansionat 'Puberteit'
·Particuliere pansionat 'Liux'
 
Dets. De kuuroorden van Yevpatoriya
·Kuuroord 'Orlenok'
·Kuuroord 'Brigantina'
·Kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
·'Hen. N. K. Krupskoi'
·'Hen. T. G. Shevchenko'
·Kinder kuuroord 'Vonk'
·Kinder kuuroord 'Rodina'
·Kuuroord 'Smaragdovyi'
·Kinder kuuroord 'Wijziging'
·Kinder kuuroord 'Chaika'
·Kuuroord 'Prometheus'
·Kuuroord 'Overwinning'
 
De kinder kampen van Yevpatoriya
·Kamp 'Scharlaken vaart'
·Kinder kamp 'Zhemchuzhina'
·Kinder kamp 'Merkurii'
·Kampeer 'Goud kustlijn'
·Kinder kuuroord 'de Krim'
·Kinder centrum 'Vuurtoren'
·Kampeer 'Voortrekker'
·Sanatornyi kamp 'Vriendschap'
 
Recreatie in Yevpatoriya
·Van De yevpatoriya geschiedenis
·Vakantieoord meewerken oorzaaken
·Natuur en gebied van hovenieren belangen
·Kruidt en publika
·Transport, behuizing, voeden
·Yevpatoriya, Zaozernoe e.a..
·Novofedorovka, Frunze
·Pacific Popovka Shtormovoe
·Saki en Saxkaya peresyp
·Zekerheid en gigiena
·Stranden en parken. Naturizm
·Doellatten, restaurants, cafe
·De kalender van de vieringen
·Ruimte geopend van de Krim
·Vermaken en uitgaansleven
·Markten, winkels, vruchten
·Republiek Kazantip
·Rijden met betrekking tot bezdorozhiu
·Prikliuchencheskii toerisme
·Olympisch steunpunt en fitheid
·Extremum cultuur
·Bankwezen behuizing, geld
·Verbinding, dienst lijnen, SMI
·Adviezen avtoturistam
 
Andere voorstellen
·

·

·

·

·
 
Kaart
Sm111111
 

Kinder sanatorno-ozdorovitelnyi 'Vuurtoren centreren'

detckhй caнatoрнo-oзdoрochteльный ceнtр `Maяk`, Ecпatoрhя, Kрыm

Yevpatoriya situeerde aan land van melkovodnogo Kalamitskogo de afgrond van Zwarte zee naar en de kustlijn van zoute Moinaxkogo plas, werd op welke wijze vakantieoord, allereerst wegens de tegenwoordigheid hier unieke salutary gryazei en vysokomineralizovannykh waterige bronnen - limanov ingehouden.

Beroemdheid omstreeks gryazelechenii gaat van ver voorbij. Eerst gryazelechebnitsa gebouwde aan land Moinaxkogo van de plas door plaatselijke ondernemer, helemaal niet medikom, trok tot zichzelf hoe door de magneet alle, die benodigde gezondheid reconstructie aan.

De yevpatoriya bijzonderheid hoe zdravnitsy wezenlijk verbouwde wegens gevondene hier bronnen van het mineraal termalnykh wateren. Vodo - en gryazelechenie wil het hoge-efficientie deed in vele ziektes, op kinderen alsmede op volwassene een of anders uit.

Kinder sanatorno-ozdorovitelnyi centreren "Vuurtoren" bevindt zich in het vakantieoord zone van de stad van Yevpatoriya op primorskom klimaticheskom en gryazevom vakantieoord. Klimaat ongewoone combinatie bezit van marinier en steppe lucht, zonder de accuraate beweging van de temperaturen. De annualized temperatuur van de lucht - 11-12 graden van de warmte. Zomer-verhit (in de juli - 25-30 graden van de warmte) met zachte marinier brizami, winter - hartelijk (in de januari - 1-3 graad van de vrieskou), wijdlopig, bewolkt. De temperatuur van zout water in de mei - 17-18, in De juli-augustus - 24-25 graden van de warmte.

Effectiviteit, bezboleznennost, de bereikbaarheid van balneotherapy stelt brede aanwijzingen ernaar in kinder leeftijd in de ziektes hearted-sosudistoi, van de zenuwgestel, van de orgelen van de adem, van de vertering, sustavov, leders met de vergoeding voor de beschikking, de etappes van de werkwijze, van functionele toestand organizma vast. Voortvloeit om te benadrukken die in geschikte doseringen de resultaten van geldend van balneotherapy op kinderen ontpopen zich hoger boven, dan op volwassen, vanwege de ruime gevoeligheid van fiziologicheskikh systemen, van ruimere regeneratornykh en kompensatornykh mogelijkheden rastushchego organizma.

detckhй caнatoрнo-oзdoрochteльный ceнtр `Maяk`, Ecпatoрhя, KрыmIn de kuuroord bestaan allemaal voor vol-taxeren recreatie en behandeling. Primae geneeskrachtige-diagnosticheskaya basis toegerust door moderne geneeskrachtige en diagnosticheskoi technologie, de hoge handigheid van de deskundigen, gelaten in toepassing brengen progressieve verrichtingen medische beta's.

Slechts in onze zdravnitse is gebruikte invloed op organizm kind door de kleur, klinken, meetkunde met betrekking tot het programma van internationale agentuur IUNESKO de goedgekeurd Wereldwijd organiserend van de volksgezondheid.

Geneeskrachtige procedures voor kinderen en volwassene in onze Centrum zullen fantastische uitwerking in de ziektes van de orgelen van de adem uitlenen, hearted-sosudistoi systemen, LOR ziektes en allergozakh, de ziektes van de leder en shchitovidnoi zhelezy, de functionele ziektes van de zenuwgestel en de reclassering van kinderen en volwassene van ecologisch verontreinigden territoria.

De onderzoeken van de territorium DSOTS "Vuurtoren" door de groepering van de wetenschappers Dnepropetrovskoi medische academie manifesteerde dat ecologische toestand van territorium zdravnitsy is de meest zuiver vergeleken met ander territoria testte van Oekraine.

Slechts blijven territorium DSOTS "Vuurtoren" aan, toepassing natuurlijke wijze van-klimaticheskikh meewerken oorzaaken en de methodes van de heilgymnastiek aandraagt de in overeenstemming brengen met een norm van de functie shchitovidnoi zhelezy hoogstens van kinderen.

Dit onderzoekt verhuren naar de afdelingen van de volksgezondheid van de gebieden om kinderen en volwassene op de behandeling in het centrum "Vuurtoren" niet enkel in de zomermaanden maar ook jaar-ongeveer te dirigeren. In het tijdvak van kleinste zonne activiteit, in osenne-winter tijdvak, draait zich hogere de effectiviteit van de behandeling, toepassing geneeskrachtig van-diagnosticheskoi basis en klimaticheskikh de mogelijkheden van Het centrum.

Toelating gedrag pediatricians, terapevt, nevropatolog, ginekolog, dermatolog, LOR-deskundige, endokrinolog, fizioterapevt die zal naar jullie de individuele koers van de behandeling benoemen.

Arriveerde op recreatie hebben mogelijkheid om van de behandeling voltijdse koers in Geneeskrachtige-diagnosticheskom de afdeling van De cent en op het strand op de prijzen, verreweg onderaan obshchekurortnykh door te brengen.

De lijst van bevoorraadde dienst tenen zijn betaald er is in ieder lichaam, op iedere wonende arts en in geneeskrachtige-diagnosticheskom afdeling.

Centreer "Vuurtoren" structureel bestaaatt uit kinder kuuroord, van de zomer ozdorovitelnykh kampen, de afdelingen van moeder en kind en de comfortabele afdelingen van het gezin recreatie, bij wie yours om twee - trekhmestnye dvukhkomnatnye nummers - liux te commanderen. Spalnye corpora bevinden zich in 60-80 versmaaten van de zee. In nieuwe spalnykh corpora gebouwd met betrekking tot evrostandartu, er zijnen kinder ludieke kamers met hoge-handigheid dekenen.

Adres:
Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. 60 letCCCR, 39
De behandeling profiel:
De ziekte van de orgelen van de adem
De ziekte van de orgelen krovoobrashcheniya
De ziekte van de orgelen van de adem van netuberkuleznogo beschikking
Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
Chronische ziektes nosoglotki
Reclassering van neblagopoluchnykh de gebieden van ecologische invloed
Ziekte LOR-orgelen
Medische diensten:
Het kabinet van masseren, elektrolechenie, ingalyatorii, vodolechenie, tandkundig kunstmatig lichaamsdeel, hal geneeskrachtig fizkultury, kabinet gidromassazha, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, fitoterapiya, speleokabinet, heilgymnastiek, gryazelechenie, lazeroterapiya, klinisch, biochemisch en imunnologicheskie onderzoeken, computer diagnostieken, LOR, dermatolog.
Afstand tot toe zee:
40
Infrastructuur:
Restaurant, kinoteatr, doellat, sportploshchadka, biljart, indienstneming erbuit televizorov, de indienstneming buiten de koelkasten, strand bestelde, zwembad, winkel, parikmakherskaya, videozal, fiziokabinet, tandkundig kabinet, trenazhernyi hal, zweetkamer, bagage kamer, boekerij, park, korty, tantsploshchadka, medpunkt, international publiek telefoon, auto-park, kruzhki voor kinderen, ucheba op school.
Het werk seizoen:
Het hele jaar
Het verblijf tijdperk:
Elk boel van de dagenComplementarily op dit thema:

Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Scharlaken vaart'
Specialiseerde zich sanatornyi kamp 'Vriendschap'
Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Zhemchuzhina'
Kinder ozdorovitelnyi kamperen-pansionat 'Goud kustlijn'
Kinder kuuroord 'de Krim'
Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Merkurii'
Ozdorovitelnyi het kamp van de troepen PVO 'Voortrekker'